Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

Shabaam Birthday @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2006. február 10.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Progressive House, House, Techno, House,
Minimal Techno
Shabaam BirthdayItt a február, közeleg a farsangi szezon, ami a keceli Koronában immáron hagyományosan legifjabb Korona rezidens szülinapjához kötõdik! Shabaam birthday partijai immár legendásak, monumentális line upjaikról, no és arról a rengeteg barátról és partiarcról, akik az elmúlt évben is több mint 1000-en tisztelték meg az ifjú titán szülinapi muriját.Club Korona, Kecel,

Shabaam Birthday @ Club Korona, Kecel

Itt a február, közeleg a farsangi szezon, ami a keceli Koronában immáron hagyományosan legifjabb Korona rezidens szülinapjához kötõdik! Shabaam birthday partijai immár legendásak, monumentális line upjaikról, no és arról a rengeteg barátról és partiarcról, akik az elmúlt évben is több mint 1000-en tisztelték meg az ifjú titán szülinapi muriját.

Az idén a farsang apropóján a 7 mesterlövész helyett a 16 mesterzenész ölti magára vadnyugati jelmezét és hozza el legjobb lemezeit, hogy az eddigi legtöbb hazai top DJ.-t felvonultató bulival kedveskedjen minden Shabi és kecel funnak! Csak sasoljátok meg a nem mindennapi felvonulást és fejeket a flyeron, no és persze ami a legfontosabb, ne hagyjátok otthon magatokat az év legnagyobb hazai DJ-ket felvonultató eseményérõl!

Ez úton is boldog szülinapot kíván a szervezőcsapat Shabi, a Korona csapatának nevében!

Belépő: 2000 Ft éjfélig, utána 2500 Ft
Info: www.clubkorona.hu; 20/579-90-67; szobafoglalás: 78/422-684

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó