Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 800 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

20th Birthday Party @ Club Korona, Kecel

Fellépők
20th Birthday PartyA keceli Club Korona a 20. születésnap apropóján egy igazi különlegességgel kedveskedik közönségének. Megjelenteti első hivatalos, a klub által kiadott DÍSZDOBOZOS DVD-jét, melyben helyet kapott egy exkluzív több, mint egy órás mix a rezidens trió (James Cole, Pat Duff, Shabaam) jóvoltából és az ennek képi világát megjelenítő film.Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

20th Birthday Party @ Club Korona, Kecel

A keceli Club Korona a 20. születésnap apropóján egy igazi különlegességgel kedveskedik közönségének. Megjelenteti első hivatalos, a klub által kiadott DÍSZDOBOZOS DVD-jét, melyben helyet kapott egy exkluzív több, mint egy órás mix a rezidens trió (James Cole, Pat Duff, Shabaam) jóvoltából és az ennek képi világát megjelenítő film.

2008.05.23.péntek

Kecel DVD release party

20. Birthday vol.2.

Djs: Chriss, Kühl, Pat Duff, James Cole, Shabaam, Moonline, Shootie, Lank, Stone, Benny, ’G’ and Flack.su, Kenny

More info: www.clubkorona.hu, www.djbadgirls.hu

Tickets: 24.00.-ig 1800FT 24.00-tol: 2500 Ft mely

TARTALMAZZA A DÍSZDOBOZOS DVD ÁRÁT IS!

Figyelem! A hivatalos jubileumi DVD-hez CSAK ezen a bulin juthatsz hozzá!!!

Tel: + 36 20 579 90 67

KECEL 20th ANNIVERSARY

DVD

A keceli Club Korona a 20. születésnap apropóján egy igazi különlegességgel kedveskedik közönségének. Megjelenteti első hivatalos, a klub által kiadott DÍSZDOBOZOS DVD-jét, melyben helyet kapott egy exkluzív több, mint egy órás mix a rezidens trió (James Cole, Pat Duff, Shabaam) jóvoltából és az ennek képi világát megjelenítő film.

A zenei anyag összeállításánál a srácok elmondása szerint életük eddigi legnehezebb feladatát kellett megoldaniuk, hiszem valami olyat kellett alkotniuk, ami egyszerre aktuális és örök érvényű, egyszerre fogja át húsz, de legalábbis az elektronikus zenei évek elmúlt tízegynéhány évének világát és mégis egységes kerek egészet alkot, ráadásul hármójuk stílusát is ötvözi. Ha arról kérdeznénk őket, hogyan lehetne bekategorizálni a műfajt, ami leginkább jellemzi a mixet bajban leszünk... Deep, tech, melody egy-egy jelző csupán azokra a hangulatokra és arra a művészi spiritualizmusra, ami árad a mixből és talán ezért is lesz maradandó. De ezt már csekkolja le mindenki május 23-án, amikor kézbe foghatjuk e műremeket!

Ha a zeneiség mentes a szokásos kliséktől a képi világ is merőben eltér majd a megszokott bulivideók alkotta egyvelegtől. Az alkotók vizuálisan is megpróbáltak maradandót, művészit alkotni, és egy történetet elmondani arról az utazásról és vízióról, ami mindőnk fejében lezajlik egy-egy keceli buli alkalmával, mely visszaadja azt a varázslatot, melyet mindannyian érzünk, akit csak egyszer is megérintett a legenda…

Az extrákban lévő interjúk, élő videók és kommentárok a Kecel Fesztivál, az első DJ és Muzik konfrencia esszenciája mind-mind kellemes, bizsergető emlékeket idéz majd fel bennünk.

Május 23-án mindez kézzel foghatóvá is válik, mikor CSAK ezen a bulin valamennyi vendégünknek AJÁNDÉKBA adjuk a belépő mellé a díszdobozos jubileumi DVD-t egy olyan hazai line up mellé, amely önmagáért beszél.

Még az unokáinknak is büszkén fogjuk mutogatni ezt az alkotást, így minden kecel funnak KÖTELEZŐ a megjelenés, hogy együtt ünnepeljük meg íly módon az elmúlt 20 évet!

I LOVE KECEL!


Kapcsolódó cikkek

  • Art-tér tehetségkutató

    Minden zenekarok, előadók, énekesek, MC-k, DJ-k figyelem! Az újonnan megnyílt békásmegyeri Ártér és a Universal hanglemezkiadó megrendezi történetének legnagyobb első tehetségkutató versenyét.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó