Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2006. január 14.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Commercial Suicide label night @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. január 14.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Electro
Commercial Suicide label night14.-én ismét Drum Club, mégpedig Commercial Suicide label night néven, hiszen a kiadó 2 talán legfontosabb művésze teszi ezen a napon tiszteletét a Citadellán!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Commercial Suicide label night @ Citadella, Budapest

14.-én ismét Drum Club, mégpedig Commercial Suicide label night néven, hiszen a kiadó 2 talán legfontosabb művésze teszi ezen a napon tiszteletét a Citadellán!

Bladerunnaz presents Commercial Suicide label night
Amit "Never Ending" album launch party

Citadella
2006. január 14.
belépõ: 2000 / 2500
Elõvétel: Subvibe, Deep, TranceWave

line up
Klute
Amit - live PA
Longman
Bratwa
Safair
SKC
Chris.su

Klute

Tom Withers a '80-as években egy punk banda dobosaként kezdte zenei pályafutását, majd három nagylemez után elektronikus zenével kezdett foglalkozni. Hamar felfigyel rá a mindenkori fősodortól elütő zenéket megjelentető Certificate 18 kiadó, itt jelennek meg először Klute néven kiadott munkái, amelyek meghozzák Tom számára az elismerést. Klute nem ragad le egy irányzatnál, különböző hangulatú, ritmikájú számokat készít, saját bevallása szerint képi világokat szeretne hangokká formálni, hogy a zenén keresztül láttassa ezeket. Erről eddig négy nagylemezen és rengeteg maxi kiadványon bizonyosodhatott meg a hallgatóság. Tom 2001-ben megalapította Commercial Suicide nevű kiadóját, ahol saját zenéi mellett többek között Calibre, a Total Science, Break & Silent Witness, az A.I., Hive, a Concord Dawn és a magyar Tactile ötös számait jelentette meg eddig.

Amit

Az indiai származású Amit néhány éve tűnt fel 'Erazer' című zenéjével, amellyel azonnal belopta magát minden dub souljah szívébe. A teljesen egyedi hangulatú, indiai hangmintákkal is játszadozó, sokszor féltempós drum and bass-ekkel Amit egyből Digital és Spirit nyomdokába eredt, és mára csaknem akkora elismerés övezi junglist körökben, mint a két fantomot. A már említetteken kívül Klute nyúlt, a stúdiók mélyén már vagy tíz éve tevékenykedő Amit hóna alá, így lett állandó otthona a Commercial Suicide. Emellett azért kijárt neki egy Metalheadz megjelenés és egy, Zinc minőségre utazó Bingo labelén is, meg a Spirit birtokolta Inneractive és a Digital-közeli Function, Timeless kiadóknál. Klute kiadójánál év elején érkezik Amit nagylemeze is. A Never Ending címet viselő album egyfajta összefoglalása eddigi tevékenységének, rajta régebbi és vadonatúj felvételekkel. Amit sokáig húzódozott az élő fellépésektől, azonban tavaly év végén megvolt a premier és azóta live act keretében mutatja be zenei világát.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó