Pulzar

Partyajánló

Drum Club vs Need 4 Speed @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. november 11.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus House, House, Techno, Dub,
Electronica
Drum Club vs Need 4 Speed Összefogott a két szervező brigád, hogy együtt hozzák el a sikert, külön-külön is sikerre halmozó Ill.Skillz duót!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Drum Club vs Need 4 Speed @ Citadella, Budapest

Összefogott a két szervező brigád, hogy együtt hozzák el a sikert, külön-külön is sikerre halmozó Ill.Skillz duót!
Drum Club vs Need 4 Speed
2005. november 11.
Citadella
belépõ: 1000 / 1500 HUF
elõvétel: Subvibe, Deep

line up
Ill.Skillz (Ill.Skillz, Metalheadz, Renegade Hardware)
SKC (Tactile)
Soundhunter (Need 4 Speed, Sound-O-Phonics)
Vida L (Tilos, Need 4 Speed)

weekendbass area
Axim & Liquid (Eclips3)
Sickboy (Weekendbass)
Norm & Vityoo (Weekendbass / Nightkore)
Sim (Nightkore)

Ill.Skillz (Metalheadz, Ill.Skillz, Renegade Hardware)

Az osztrák Ill.Skillz projekt bécsi D.Kay és Raw.full technoid, trance énje. Elég a 'Be There 4 U', Forgive Myself vagy a 'Fusion Dance' számokra gondolni és máris megvan az irányvonal. A producer duó 2001. táján tűnt fel a nemzetközi drum and bass porondon, elsőként a Loxy vezette underground X-Factor kiadónál, ami megtette jótékony hatását, a kettős zenéit sorra igazolták le a nagyobb nevek. Mindennél beszédesebb a kiadók felsorolása: Commercial Suicide, Critical, DSCI4, Freak, Renegade Hardware, Outbreak. Sőt, hamarosan a Metalheadz labelen is maxival jelentkezik az egyre érettebb hangzású Ill.Skillz. Saját számaik mellett másoknak készített remixeik is igen népszerűek, őket érte a megtiszteltetés, hogy átalakíthassák Ed Rush és Optical klasszikusát, a 'Sick Note'-ot, hozzányúltak a Black Sun Empire 'Be Negative' című számához, átgyúrták a Sunchase 'Remember Me'-jét, és hazai kedvencünk, Chris.su technós 'Cranium'-át, valamint ők is készítettek egy változatot Trace örökzöld Mutationz-éből.
Legújabb, jelenleg dubplate-en keringő átdolgozásuk szintén egy régi kedvenc, a német Makai páros Ghost In The Shell hangmintás 'Beneath The Mask' című techstep erőművet aktualizálja.

web
www.bladerunnaz.com www.dirtybass.hu www.citadella.hu www.illskillz.at www.metalheadz.co.uk www.tovmusic.com www.freak-recordings.com www.tactile.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • All Inn 012: Coldfish - Revelations Ep

    Egy újabb izgalmas oldalát mutatja be az elektronikának az All Inn Records. A 12. kiadvány Coldfish Revelations EP-je, melyben a magyar művész lehengerlő zenei eszmefuttatásának négy epizódját hallhatjuk. A Laurine Frost néven is alkotó Coldfish az utóbbi két esztendőt intenzív stúdiómunkával töltötte, visszavonulása tehát csak látszólagos volt. Az útkeresés így érett útmutatássá a négytrekkes zenei esszenciában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó