Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Tactile presents: D.Kay @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-04-23
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass
Tactile presents: D.KayA Citadella Panoráma termében az Osztrák Drum&Bass nagykövet: D.Kay lesz a díszvendég 23-án, rajta kívól pedig a Tactile lemezlovasai pörgetik majd a lemezeket!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Tactile presents: D.Kay @ Citadella, Budapest

A Citadella Panoráma termében az Osztrák Drum&Bass nagykövet: D.Kay lesz a díszvendég 23-án, rajta kívól pedig a Tactile lemezlovasai pörgetik majd a lemezeket!
Tactile pres. D.Kay
2005. április 23.
Citadella Panoráma terem
belépő: ápr 13-16 - 1500 / elővétel 2000 / helyszínen 2500

line up
D.Kay (Brigand, Metalheadz, BC Authorised, Soul:r)
SKC (Hospital, Soul:r, Tactile)
Chris.su (Commercial Suicide, DSCI4, Tactile)
Longman (Tactile)
Bratwa (Soul:r, Tactile)
Safair (Hospital, Tactile)


D.Kay (Brigand, Metalheadz, BC Authorised, Soul:r)

Illskillz, Mindmachine, X Factor mind egy emberhez kötődik, ő D.kay a drum and bass elsőszámú osztrákja. Kevés olyan producer létezik, aki ennyi idő alatt oly sokra vitte, mint ő és nem utolsósorban annyi kiadón jelent meg zenéje. D.Kay titka valószínű az a zenei sokszínűség, amelyet képvisel és az a magas színvonal, amellyel teszi mindezt. Legyen az technoid, trance hatású, netán dzsungeles vagy liquid vonal, D.Kay mindegyikben otthon van. D.Kay eleinte Mindmachine néven vált ismertté, bár akkortájt nemigen tudta senki ki rejtőzik a név mögött. A sötét neo-jungle apokalipszis négy lovasa, Dylan, Loxy, Keaton és Ink tették ismertté ezen a néven elkövetett munkáit, hogy aztán egy zenéjét Dom + Roland is beválogassa a Killa Bites mixalbum számai közé.
A liquid funk történet egyik legnagyobb slágere szintén D.Kay nevéhez fűzödik. A Barcelonát, amelyet a Bad Company szerzett meg egyik kiadójának, mindenki ismeri, és hangosan vagy csak lopva de biztosan énekelte már Staminával együtt a vokál verziót. Könnyedebb szerzeményeivel megjárta a laza dnb élkiadóit, jutott zenéje a Soul:R, Hospital, Defunked katalógusába.
Technoid, trance énje az Illskillz, amelyet Rawfullal közösen kormányoz. Elég a 'Be There 4 U', Forgive Myself vagy a 'Fusin Dance' számokra gondolni és máris megvan az irányvonal. Ezen kívül érdemes megemlíteni, hogy állandó partnerének mondható Raw.Full-on és DJ Lee-n kívül ki mindenkivel dolgozott már együtt vagy remixelték egymást. A lista szinte végtelen, a fontosabbak: Concord Dawn, Calyx, Chris.su, Anorganik, Klute, Marcus Intalex, Trace, Black Sun Empire, és még sorolhatnánk.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó