Pulzar

Művész

Dän Von Schulz

Dän Von Schulz

Polgári nevén Németh Zsolt. Zenei általános iskolába jár, onnan a Balett Intézetbe felvételezik, ahol elkezd tevékenykedni az iskola rádiójában.
1998-tól a Fortunában pörget Bakai Mátyás oldalán, akkor még funky-t és rap-et.

Polgári nevén Németh Zsolt. Zenei általános iskolába jár, onnan a Balett Intézetbe felvételezik, ahol elkezd tevékenykedni az iskola rádiójában. 1998-tól a Fortunában pörget Bakai Mátyás oldalán, akkor még funky-t és rap-et. 1991-ben Ibizán találkozik a house muzsikával, ahonnan be is gyűjt egy pár lemezt és próbálja becsúsztatni szettjeibe. 1992-től kezd el komolyan foglalkozni az elektronikus tánczenével, azon belül is a technóval, és megrendezik a Fortunában az első techno bulit, aminek nincs olyan nagy sikere, mint a jól bevált funky-nak. Elkészíti első saját szerzeményét az Ozone-t. 1995-ben megnyeri a magyarországi D.M.C.-t és Tommyboy, valamint Andrew J. társaságában Londonban is megmutatják a világbajnokságon, hogy mire képesek a magyarok: a csapat neve S.T.A. Még ebben az évben beindulnak a nagy bulik, amelyeken Schulz is rendszeresen részt vesz (Rave Olimpia, Mayday, Dark Side ) 1997-ben a számtalan mix kazetta után megjelenik első mix lemeze, a Hmk Music gondozásában In Da Mix címmel. Mindezek mellett lemezboltot nyit, megszervezi az első nem OSZK által létrehozott dj sulit Junior segítségével, és megnyitják a The Club-ot, amiből később Shakal lesz, majd elkészítik közös szerzeményüket, a Darts-ot.

Megfordul az ország összes klubjában, játszik a Pacha-ban, egy-két bulin Ibizán, valamint szívesen látják Romániában is. Dän Von Schulz sokak által a legnagyobb tecnikai tudással rendelkező dj-nek számít Magyarországon, főleg scratchelési technikája és effect használata figyelemreméltó.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Speed Classic @ Club PLAY2010

  A party a Club Playba Költözik
 • FONTOS SAJTÓKÖZLEMÉNY

  Ezúton értesítjük minden kedves vendégünket, hogy sajnálatos és jelen pillanatban áthidalhatatlan technikai gondok miatt a 2010. május 8-ára meghirdetett CLUB SPEED CLASSIC PARTY IDŐPONTJA EGY HÉTTEL KÉSŐBB LESZ!

Zenei stílusok

 • Dance

  A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó