Pulzar

Újabb Budabeats megjelenés

A Budabeats netlabel új anyaga a magyar elektronikus színtér egyik meghatározó formációjának az „Ez a divat” zenekar mutáns funkpop száma.

  A Nofun Nofun című remek kis rádióbarát dal, ami már a 2008 végén megjelenő második nagylemezük előszele is egyben. A srácok most sem kakival gurítanak, szépen gördülő dob bass fender alapokra pakolt szívszaggató vokál, meg némi dögös funkosan recsegő fúvósok. A számból a Budabeats-es előadók 2 remixet készítettek. A holland Crookram álomszép átirata olyan, mint egy hip-hopba áztatott Nancy Sinatra sláger, vonósokkal és akusztikus gitárokkal dúsítva - egyszerűen lélegzetelállító. Tom Caruana pedig egy gonosz dubos remixet dobott össze. A slusszpoén pedig a kiváló new castle-i producer, Mr. Bird uptempo átirata. Remixében friss ropogós ütemek sercegnek, ízlésesen fűszerezve egy kis finoman kezelt gitárral amire jó érzékkel dobálja rá az eredti hozzávalókat. Jó étvágyat!

Artist: Ez A Divat
Title: Nofun Nofun EP
Label: Budabeats
Release date: 2008.10.03.
Cat. no.: BUBE-005
Format: 320 kbps, stereo mp3
Download: http://www.budabeats.com/bube005.htm


Tracklist:
01. Nofun Nofun [original]
02. Nofun Nofun [Mr. Bird remix]
03. Nofun Nofun [Crookram remix]
04. Nofun Nofun [Tom Caruana remix]
Pár szó a Budabeats-ről:
A magyar netlabel piacon hiánypótló szerepet próbálunk betölteni azzal, hogy magyar és külföldi producerek munkáit díjmentesen eljuttatjuk a kiadó által képviselt műfajok szerelmeseinek. Mik is ezek a műfajok: jazz, funk, hip hop, breakz, turntablism, downtempo, headz, lounge, sweetbeats... vagyis freestyle.
A netlabel nem a megjelenést tartja végcélnak az előadók számára, hanem ugródeszkának tekinti azt, hogy ezúton könnyebben eljusson munkájuk a dj-k, kiadó-vezetők és többek között a közönség fülébe.
A letölthető megjelenések Creative Commons Licensz* alatt állnak. Ha egy kiadó igényt tart egy nálunk már megjelent műre, akkor a label megszűnteti annak a zenének az elérhetőségét, átadva ezzel a teljes jogot a kiadónak (azzal a feltétellel, hogy a kiadványon fel legyen tüntetve a Budabeats Netlabel, mint korábbi megjelentető).
Szívesen fogadunk megjelenésre szánt anyagokat, a fent említett stíluskörben.
Reméljük, mind a szakma, mind a közönség megtalálja a kiadóban rejlő lehetőségeket. További info: info@budabeats.com ill. a honlapon.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Indul Újvidék legnagyobb fesztiválja, az EXIT!

    21. alkalommal várja a fesztiválozókat Újvidék egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Péterváradi erődben az EXIT Fesztivál. Július 7-től 12-ig 40 helyszínen olyan világsztárok lépnek fel, mint Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J vagy éppen Sama’ Abdulhadi. A fesztiválon idén is egyetlen magyar kapott lehetőséget a bemutatkozásra, így Saya Noé varázsolja majd el a közönséget a péntek esti órákban.
  • Faith No More a jubileumi VOLT-o

    A jubileumi VOLT Fesztivál az elvárásokat is felülmúló világsztár-kínálattal várja vendégeit Sopronba. A hamarosan teljesnek mondható line-up újabb nevekkel bővült: az idei év talán legfontosabb hazai rockzenei eseményének ígérkezik a Faith No More fellépése a 20. VOLT Fesztiválon, az elektronikus zene szerelmesei pedig ikonokat és új neveket egyaránt köszönthetnek az idei VOLT-on: jön Caspa, Toddla T és a Camo & Krooked.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó