Pulzar

Partyajánló

ASAN x 20/20 - IVY LAB (Stray & Halogenix) @ Instant, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. december 30. – 2015. december 30.
Helyszín Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok
Stílus Breaks, DownTempo, Hip-hop, Trip-hop,
Breakbeat, Drum and Bass
ASAN x 20/20 - IVY LAB (Stray & Halogenix)Az ASAN kiadó a The Mouse Outfit, Strange U és Om Unit bulik után újra speciális klubestjével jelentkezik. Az "ASAN PLAYGROUND" évzáró buliján a néhány hete nagylemezével bemutatkozó Ivy Lab formációt látja vendégül.Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok

ASAN x 20/20 - IVY LAB (Stray & Halogenix) @ Instant, Budapest

Az ASAN kiadó a The Mouse Outfit, Strange U és Om Unit bulik után újra speciális klubestjével jelentkezik. Az "ASAN PLAYGROUND" évzáró buliján a néhány hete nagylemezével bemutatkozó Ivy Lab formációt látja vendégül.

Sabre, Stray és Halogenix neve nem ismeretlen a drum & bass közönség előtt, külön-külön is minőségi és izgalmas zenéket készítettek, az elmúlt évek alatt pedig egyre inkább mozdultak el a soulful, de "tech-es" rollerek irányából a felezett tempójú, hip hop ütemek felé. A két stílus - ritmusbeli különbségével együtt - náluk is jól megfér egymással, a dnb-ben ráadásul egyre hangsúlyosabban formálódik egy erősen hip hop ütemekből, grime-ból, juke-ból építkező vonal. Ennek fontos helyszíne a trió 20/20 nevű londoni bulisorozata, amely nagyon gyorsan népszerűvé vált egyedi koncepciójával, ezzel az Ivy Lab pedig Om Unit mellett a basszusközpontú, dinamikus halfstep legismertebb zászlóvivője lett. A korábbi vegyes stílusú EP-ik után novemberben jelent meg a labor ezúttal vegytiszta hip-hop beat-eket szintetizáló saját kiadású nagylemeze, a 20/20, Vol. 1.

Az albumnak megfelelően az est a jövőzenés hip hop elektronika jegyében fog telni – sújtó basszusok, megcsavart szintik, laza rap-minták és mérnöki ütemek intenzíven bólogattató vadulásait, vagy éppen lazuló melankóliáit a csapat önállóan is igen aktív tagjai, Stray és Halogenix szállítják majd.

Line Up :

Ivy Lab (20/20 - London)

Cadik

Zomblaze

Nnothing

Zosha

planetmalcom

A program 'A LEGJOBB ÚJ ÉLETEM' c. egy hetes szilveszteri programsorozat állomása. A héten az Instant egésze belépőköteles:

ezen a napon 500 forintos belépőt szedünk!

www.facebook.com/​events/​1718129201753381/​

Helyszín

  • Instant

    Akácfa u. 49-51. Budapest, Hungary 1065

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó