Pulzar

Partyajánló

Club Speed Classic - Rave Nation @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2023. december 27.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Progressive
Club Speed Classic - Rave NationÉvek óta érlelődött a gondolat, hogy igazán felturbózzuk az éves szeánszot, ezért már az esemény címében is jeleztük, hogy ez valami más lesz. A "szentély" történetében mindig "ünnepnapnak" számítő Rave Nation hangulatát szeretnénk felidézni, ahol a hazai vendégek és rezidensek mellett mindig vendégűl láttunk jó pár nemzetközi fellépőt is. Egyenesen Ausztráliából érkezik: Anthony Pappa!Akvárium Klub

Club Speed Classic - Rave Nation @ Akvárium Klub

Évek óta érlelődött a gondolat, hogy igazán felturbózzuk az éves szeánszot, ezért már az esemény címében is jeleztük, hogy ez valami más lesz. A "szentély" történetében mindig "ünnepnapnak" számítő Rave Nation hangulatát szeretnénk felidézni, ahol a hazai vendégek és rezidensek mellett mindig vendégűl láttunk jó pár nemzetközi fellépőt is. Egyenesen Ausztráliából érkezik: Anthony Pappa!

Dj-s:
ANTHONY PAPPA (AUS)
Dan Von Schulz
DJ Junior
Kühl
Sterbinszky
Chriss
Flash

A belépők elérhetőek a Oneticket.hu rendszerében!

www.facebook.com/​events/​319505703968848/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó