Pulzar

Karányi műsorvezető az MTV-n!

Idén indult a nemzetközileg ismert Party Zone című klub magazin a Magyar MTV-n. Az elektronikus zenével foglalkozó tévéműsor heti rendszerességgel számol be a dance újdonságokról, bulikról, valamint interjúkat láthat az ember a hazai és nemzetközi dj-kkel.

A műsor szombat éjjel látható, az egy órás dance ismertetőt Franciska vezeti, de egy külön blokkot kapott Karányi Dani is az adásban.

"Az én blokkom címe Electro Blog, ahol minden héten bemutatok két nemzetközi dance újdonságot és egy hazai dalt. A hazai dalok közé bárki küldhet be zenét, amit ha arra érdemesnek látunk, be is játszunk a műsorban. Ide várjuk a dance tehetségek munkáit: homestudio@mtvne.com

Dani blokkjának különlegessége, hogy a hazai zenei tévék történetében először itt láthatunk ún. vizuál videókat a zenék alatt.

"2008-ban már nincs jelentősége annak, ha egy dalhoz nem készült videó. Azzal, hogy nem klipeket, hanem vizuál videókat használunk a zenék képi anyagaként, szeretnénk ha amatőr, vagy profi vizuálos brigádok is küldenének be nekünk munkákat. Ezeket pedig erre a címre várjuk: vizual@mtvne.com"

És hogy milyen zenéket mutat be Dani hétről hétre?

"Újat szeretnék mutatni. Olyan zenéket, amiket eddig nem nagyon hallhattak a tévében, vagy kevésbé ismertek itthon."

Dani és kiadója jelenleg a 'My Baby My' című nagysikerű dalának nemzetközi kiadásán dolgozik, valamint a hetekben készült el a 'Neo - Spellbound' című kislemezre készített remixével.

Nézd meg a dalhoz készült videot itt!

www.mtv.co.hu

www.karanyi.net

www.karanyi.net/​blog

www.myspace.com/​karanyi

www.cls.hu

www.mp3music.hu

Ajánlott lemezek

  • Új Andro sikerek!

    Szinte pontosan egy évvel a Ching Ching első megjelenése után itt a következő release.

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó