Pulzar

Dave Clarke- IVT?

Dave Clarke 'The Desecration Of Desire’ című stúdió albumáról származó ’Is Vic There?’ trackjével új single jelent meg Chloe és Mad Professor remixek kíséretében március 23-án a SKINT kiadónál (vinyl április 6-tól lesz elérhető).

Az IVT? a klasszikus Department S, Is Vic There? című számának újszerű interpretációja, mely Dave gyerekkorának egyik meghatározó zenéje volt.

Itt egy rövid videó amiben Dave erről a trackről mesél: https://www.facebook.com/DJDaveClarke/videos/1704975326193474/

Az IVT? eredeti verziót itt tudod meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=VHac_acSWK0

Track lista
1 IVT? (feat. Louisahhh) - Original Mix
2.IVT? (feat. Louisahhh) – Mad Professor remix (https://soundcloud.com/trax-magazine/premiere-dave-clarke-is-vic-theremad-professor-remix)
3.IVT? (feat. Louisahhh) - Chloé remix

A stúdió albumról ITT olvashatsz bővebben

.

Biográfiák

  • Dave Clarke

    “Kalóz vagyok és őrzöm a zsákmányomat”, mondja Dave Clarke vigyorogva. A BowWowWow-t idézi, konkrétan a ‘C30, C60, C90, Go’ című számot, mely egy harminc éves tribal punk óda . A holland rádió stúdiójában hátradől forgószékében, a hangpult előtt, egy különös vizuális elemekkel díszített, precízen design-olt fekete-króm szobában. A BowWowWow úgy került szóba, hogy Dave a bakelit-fetisizmusáról beszélt, a 12”-esek illatáról a lemezboltokban, bár ezt a formátumot ő maga már nyolc éve nem használja professzionális minőségben.

Ajánlott videók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó