Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2008. április 4.-ig2 500 Ft

Partyajánló

NVC pres.: FAIRMONT @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. április 4.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
NVC pres.: FAIRMONTAz NVC csapat két teltházas buli, az Extrawelt és az Oliver Huntemann után, most újabb hajós rendezvényre készül. Ezúttal James Holden kiadója, a Border Community talán legígéretesebb felfedezettjét, FAIRMONT-ot invitálták meg Budapestre, ahol végre mi is meghallgathatjuk az egész világot bejáró Liveactet.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: nvc
összes résztvevő megtekintése

NVC pres.: FAIRMONT @ A38, Budapest

Az NVC csapat két teltházas buli, az Extrawelt és az Oliver Huntemann után,

most újabb hajós rendezvényre készül. Ezúttal James Holden kiadója, a Border Community talán legígéretesebb felfedezettjét, FAIRMONT-ot invitálták meg Budapestre,

ahol végre mi is meghallgathatjuk az egész világot bejáró Liveactet.

NVC Presents:

FAIRMONT (aka Jake Fairley) LIVE!
(border community, Canada/Germany)

2008.04.04. Péntek

helyszín: A38 (Bp, Petőfi híd budai hídfő)

FAIRMONT

A Kanadában felnövő Jacob Fairley első albuma, a „Personal Love” egyből a kölni Traum gondozása alatt jelent meg, ami egy különleges, új hangzást mutatott be az elektronikus zene kedvelőinek. Közben Berlinbe költözött, ahol Jake Fairley néven, Berlin egyik vezető kiadójánál, a Sender-nél megjelenő minimal techno kiadványai lenyűgözték a nagyközönséget.

Itt jelent meg 2002-ben a’Crisis’ c. albuma, mely révén nemzetközi hírnévre tett szert. 2004-ben elkészült ’Touch not the Cat’ c. albuma, amin már komolyabban érezhető volt Jake korábbi, rock zenéhez fűződő viszonya. Itt született meg Jake sajátságos, kissé punkos techno-hibrid stílusa, ahol már a saját vokáljai sem a háttérben húzódtak meg, hanem komoly gerincét alkották az egész albumnak. A Fairmont projekt igazi berobbanása azonban 2005-ig váratott magára, amikor is Jake leszerződött James Holden világhírű kiadójához, az angol Border Community-hez, ahol kiadta egyik legnagyobb slágerét, a ’Gazebo’-t. A lágyabb Fairmont hangzás ekkorra forrott ki és ennek végleges bizonyítéka a 2007 végén megjelent ’Coloured in Memory’ album, mely megmutatja Jake egyedi hangzásának valódi mélységét és sokszínűségét, egyesítve a mesterien megmunkált gépzenei hangzást a hipnotikus vokálokkal és megigéző kiállásokkal.

Az album hatalmas sikert hozott, és Jake a megjelenése óta az egész világon turnézik vele.


LINEUP:

FAIRMONT (aka Jake Fairley) LIVE (border community)

Polymorphin (Schallschnelle records)

Fine Cut Bodies (Chi recordings)

Isu (Licktheclick!)

Subotage vs Ioda (nvc)

Dr Zoidberg (nvc)

Tempo! (nvc)

Bergi (Monkey6)

Vizuál: Kiégő Izzók

JEGYÁR:

Elővételben: 2500ft (A38, Akt Records IX, Üllői út 51)

Helyszínen: 3000ft

INFO:

nvc@nvc.hu

http:/​/​nvc.hu

http:/​/​myspace.com/​novidracrew

http:/​/​www.myspace.com/​jakefairley

http:/​/​bordercommunity.com

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • Steve Lawler interjú

  Steve Lawlerről már annyi mindent tudunk, hogy szinte nem lehet róla újat mondani, s mégis, ő mindig mond valami újat… a zenéjével legalábbis üzembiztosan. Nekünk most sikerült fondorlatos kérdésekkel néhány hitvallásszerű, örökérvényű mondatot kimondatnunk vele. Megtudhatjátok például, melyik az egyetlen klub a világon, ahova akkor is elmegy néha, ha nem lép fel, s hogy milyen új fogással készül megújítani eddigi zenei hangzását. Persze, mi is tudtunk neki újat mondani… Steve hamarosan a Mecsek Rallye – IRC kapcsán látogat el Magyarországra, melynek a Pécsi Expón megrendezendő szeptember 10-i Electronic Seasosns Festival a hivatalos party-ja lesz.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
 • Íme We Love Space 2009-es line-up-ja!

  Az ibizai, vasárnapokon hetente megrendezett We Love Space meghirdette a teljes line-upot az elkövetkezendő szezonra.
 • Steve Lawler filmzenét ír.

  A Skeleton Key című akció thriller nyáron a mozikban! Hogy miért fontos ez nekünk? A film zenéjéről nem más, mint Steve Lawler gondoskodott, akit ugye nem kell bemutatni senkinek.

Ajánlott videók a partyhoz

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó