Pulzar

Belépő
Mindenkinek6 900 Ft
Elővételben 2007. július 19.-ig5 500 Ft
Elővételben 2007. június 30.-ig4 900 Ft

Partyajánló

KECEL ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2007. július 20.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Minimal, Electro, Progressive House, House
KECEL ELECTRONIC MUSIC FESTIVALA hazai modern elektronikus tánczenei kultúra több internetes szavazásain 2006-os év legjobb rendezvényének választott KECEL ELECTRONIC MUSIC FESZTIVÁL az idén minden eddiginél illusztrisabb line uppal készül, hogy újfent az év partijára invitáljon minden elektronikus zene rajongót határokon innen és túl!Club Korona, Kecel,

KECEL ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL @ Club Korona, Kecel

A hazai modern elektronikus tánczenei kultúra több internetes szavazásain 2006-os év legjobb rendezvényének választott KECEL ELECTRONIC MUSIC FESZTIVÁL az idén minden eddiginél illusztrisabb line uppal készül, hogy újfent az év partijára invitáljon minden elektronikus zene rajongót határokon innen és túl!

A 2002-es kezdetek óta a legjobb rendezvény/party címmel büszkélkedő fesztivál a hagyományos pop-rock fesztiválokhoz képest története során mindig is az elektronikus zenék, azon belül is a klubokhoz kötődő műfajok, lemezlovasok és live act-ek mellett tette le voksát. Mindennek alapját az az immáron 19 éves klub és komplexuma biztosítja, melynek egyedülálló érdemei voltak, és vannak ma is a hazai modern elektronikus zenei klubélet megteremtésében és virágzásában.

Elég, ha csak a GLOBALUNDERGROUND, a RENAISSANCE, a TYRANT, THE END, CREAM, MTV klubesteket, vagy a világsztárok névsorát említjük, akik mind-mind hozzájárultak nem csak a klub, de az egész hazai klubkultúra történetéhez. Az immáron 5. fesztivál éppen ezért az idén az év bulija mellett az év elektronikus zenei - kulturális megmozdulására is készül! DJ és MUZIK CONFERENCE néven a fesztivál ad majd otthont az első magyar szakmai és közönség találkozónak, melyre a lemezlovasok, producerek, promoterek, és a média képviselői mellett - a közönség is meghívást kap kerekasztal-beszélgetések, meetingek, interjúk formájában.

A 4 helyszínen megrendezett fesztivál alapját a klub nagy és kisterme, a szervesen hozzá kapcsolódó óriási medence, és a hatalmas, csak erre az alkalomra felállított main arénaként funkcionáló sátor biztosítja majd - gigantikus hang, fény és vizuál technikával.

A fellépőkben sem a megszokott populáris produkciókkal, hanem kifejezetten a legaktuálisabb nemzetközi sztárokkal teletűzdelt line uppal készülünk az év legnagyobb magyarországi e-zenei eseményére! Egy este ilyen színvonalú line uppal bizton állíthatjuk egyetlen rendezvény sem rendelkezik Magyarországon!

After Hours; Bonusz party – NuGeneration Feszt:

A hazai gyakorlattól eltérően a parti reggel INGYENESEN folytatódik az ’After Hours’-val a nagyteremben. Sőt! A fesztivál belépő extra ajándékként még egy ráadás party-t is magában foglal! A belépőjegy mellé ugyanis Bonusz ticketet adunk ajándékba, hogy az augusztus 3-án pénteken megrendezésre kerülő NuGENERATION FESTIVALRA díjmentesen léphessen be minden fesztivál-os vendégünk! A line upról 31 hazai dj gondoskodik majd!

További info:

A részletekről a június 11-től induló www.kecelfestival.hu című weboldalon olvashattok. Információ: bozokijanos@clubkorona.hu;

Jegyek:

Jegyek június 10-től kaphatók. Elővételben (06.10-től 06.30-ig): 4.900 Ft-ért, (07.01-től 07.19-ig): 5.500 Ft-ért; on-line: 6000 Ft, a helyszínen: 6.900 Ft-ért kaphatók.

Információ: bozokijanos@clubkorona.hu; www.kecelfestival.hu

KECEL FESZT. 2007.07.20. péntek

STEVE LAWLER (UK)
JAMES ZABIELA (UK)
S.O.S.
(EXCLUSIVE! Először Magyarországon!)
DESYN MASIELLO (UK)
OMID 16 B (UK)
DEMI (UK)
JAY TRIPWIRE (CAN)
(EXCLUSIVE! Először Magyarországon!)
MARTIN GARCIA (ARG)
(EXCLUSIVE! Először Magyarországon!)
MATHIAS TANZMANN (D)
MARTIN LANDSKY (D)
(EXCLUSIVE! Először Magyarországon!)

Dj Kool (RO) / Tommyboy / Kühl / Chriss
James Cole / Pat Duff / Shabaam / Benny
Dave Van N / Naga / André / Béta
Forteba / Zoltan from P60
Tom-A-Hawk / Flashdown / Blazee /
’G’ / Mort / Flack.su / Zest / Egér

Supported by:
Excession; VivaMusic; Harlem Nights; SexOnWax; PokerFlat; NordicTrax; Moon Harbour Rec. ; Geist; Plastic City; Badgirls; UGR-PRO;
Hairy; Justmusic; Foundation Rec.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó