Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2008. február 1.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Swatch This! @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. február 11.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Breakbeat, Breaks, House
Swatch This!Két partiszervezőcsapat összefogott azon cél érdekében, hogy egy színvonalas, zenei stílusokban gazdag bulit hozzanak össze Budapest tetején! Fellépnek többek között: Princec Paul, Dj Vlad, B.L.I.MCitadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Swatch This! @ Citadella, Budapest

Két partiszervezőcsapat összefogott azon cél érdekében, hogy egy színvonalas, zenei stílusokban gazdag bulit hozzanak össze Budapest tetején! Fellépnek többek között: Princec Paul, Dj Vlad, B.L.I.M

Nowsound Breaks + Swatch This!
@ 2006.02.11.
Helye: Citadella
Belépõ: 2000 HUF / 2500 HUF



Fellép:
Börtönudvar:
Prince Paul (Antidote records - USA)
Dj Avee (USA)
MC Bimos (USA)
MC Mr. Dead (USA)
Mango (Gimmeshot)
Cadik+Zeek (Allsoundz)

Panoráma:
Dj Vlad (Sokolov Sounds, London Breakz, TCR)
B.L.I.M. (Track, TCR, - UK)
TB-Gon (TWR)
Marvin (TWR)
Erká (nowsound breaks)

Lovagterem:
Piheno+Galéria
visual: Urbanizer

Prince Paul több, mint két évtizedes karrierjét a sikeres mellett leginkább a termelékeny szóval jellemezhetnénk. Legendák keringenek arról, hogy hány lemez létrejöttében vett részt, és ezek körülbelül mekkora helyen férnének el. Persze mindez már nem annyira meglepõ, ha azt a tényt is figyelembe vesszük, hogy a „Herceg” saját bevallása szerint úgy ’76-’77 környékén hallott elõször olyan zenét, amit hip-hop-nak lehetett nevezni, valahol Brooklyn és Long Island között, útban a nagymamájához. A Block Partyk világa a hip-hop igazi bölcsõje volt, és Prince Paul sokat tett azért, hogy az általa is jól ismert különbözõ stílusok és törekvések végül egy mûfajjá forrhassanak össze. Valószínuleg kedvezõen hatott esélyeire és képességeire, hogy kamaszkorában Busy Bee-vel az oldalán hallgathatta Afrika Bambaataa szetjeit, ráadásul eredeti díszletek között. Pályafutását a sokak által elsõ igazi hip-hop formációként számontartott Stetsasonic DJ-jeként kezdte, majd késõbb a Boogie Down Productions-nél, a Gravediggaz-ban, MC Lyte és Big Daddy Kane producereként kamatoztatta tehetségét. Az igazi áttörést a De La Soul „3 feet high and rising” c. albumának produceri munkái és értük járó elismerések jelentették. Attitud és siker így járhat kéz a kézben anélkül, hogy késõbb le kellene tagadniuk egymást. Emberünk a mikrofont sem veti meg szerencsére, de ilyenkor is megfelelõ partnereket választ, például RZA személyében. 1997-es debütáló albuma a „Psychoanalysis: What Is It?” örök darab, de a ’99-ben Automator-ral létrehozott Handsome Boy Modelling School-ról is éppen eleget hallhattunk ahhoz, hogy egy élõ fellépés kihagyhatatlan alkalomnak tunjön. Block Party starts here: Swatch This!

Vlad Sokolov 1994-ben kezdte dj karrierjét a Lenny Dee’s Unit 4 tagjaként Normski, SaraH B és Norris Windross mellett. Az atmoszférikus drum and bass körökben jól ismert Voyager és Tamsin mellett harmadikként Vlad alkotja a Breakneck formációt, amely régóta Rennie Pilgrem TCR kiadójának állandó tagja. Néhány éve a Breakneck elindította saját kiadóját a London Breakz-et. A lassacskán tizedik kiadványához érkezõ kiadó támogatói közt vannak a breakliga legnagyobbjai is.
Vlad egyéb projektjei közül kiemelendo együttmuködése a Seed Records muvészével, Ardissonnal aki a kisérleti electronica felol érkezik. Elso kiadott közös alkotásuk a Londonbreakz harmadik kiadványa volt, a “Split Screen”, amit olyan nevek nem bírtak kivenni lemeztáskájukból sokáig mint: BLIM, Chris Carter, Koma and Bones, és természetesen maga Rennie Pilgrem sem. aki 10/10-es minosítés után logikusan be is válogatta “Perfecto Breaks” mixébe. Vlad és Ardisson újabb zenéi jönnek ki januárban a London Breakzen és a Seed Records-on is. Vlad az utolsó két évet leginkább új, saját kiadójának szentelte, a Sokolov Sounds gyorsan elnyerte a szakma és a közönség elismerését. A kiadó korongjait a Plump Djs, BLIM, Soul Of Man játsszák rongyosra.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó