Pulzar

Dirty South & Sander Kleinenberg flyer

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2011. augusztus 12.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Dirty South & Sander Kleinenberg @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 13.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Dance, Deep House, House, Progressive House,
Tech-house, Techno, Trash, Drum and Bass
Dirty South & Sander KleinenbergA világ egyik legnépszerűbb DJ/producere, a GRAMMY-nevezéssel is büszkélkedő szerb származású ausztrál Dragan Roganovic, azaz DIRTY SOUTH először látogat Siófok legnagyobb klubjába. A DIDDY-DIRTY MONEY FEAT. SKYLER GREY – COMING HOME remixereként gyakorlatilag egy szempillantás alatt vált világsztárrá. Az idei Miami WMC-n az év zenéjének kiáltották ki Dirty South remixét, és nem túloztak: minden nemzetközi slágerlistát meglovagolt, és bárhol felcsendül a világon, a közönség egy emberként tombol rá.Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Dirty South & Sander Kleinenberg @ Palace, Siófok

A világ egyik legnépszerűbb DJ/producere, a GRAMMY-nevezéssel is büszkélkedő szerb származású ausztrál Dragan Roganovic, azaz DIRTY SOUTH először látogat Siófok legnagyobb klubjába. A DIDDY-DIRTY MONEY FEAT. SKYLER GREY – COMING HOME remixereként gyakorlatilag egy szempillantás alatt vált világsztárrá. Az idei Miami WMC-n az év zenéjének kiáltották ki Dirty South remixét, és nem túloztak: minden nemzetközi slágerlistát meglovagolt, és bárhol felcsendül a világon, a közönség egy emberként tombol rá.

 A másik híres vendég egy régi, kedves ismerősünk, SANDER KLEINENBERG. Az amszterdami szupersztár jó ideje nem járt nálunk, így remek alkalom lesz rá, hogy friss képet kapjunk mostani hangzásáról. Újabban a VJ és DJ szettet kombinálja a Pioneer hivatalos művészeként lenyűgöző, innovatív VDJ showkkal. Másfél évtized alatt mindent elért, amit el lehetett. Saját Little Mountain Recordingsét kezdettől a mérvadók közé sorolták, a THIS IS Recordings pedig Sander új útjait prezentálja. Jó érzés lesz újra találkozni vele a DJ-pultban!

http://www.youtube.com/watch?v=nG9OEmbSkOA

http://www.youtube.com/watch?v=acmM81iFmAI&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=66ID4GCOb-o

A belépőjegy megváltása után 23:00-02:00 ig korlátlan ingyenes Absolut Vodka Energy fogyasztás!

Belépőjegy: helyszínen: 3500, elővételben a jegy.hu-n 2500, elővételben Siófokon 3000 Ft.

Nyitás: 22:00

Csatlakozzatok az eseményhez a facebookon is, ahol all inclusive VIP belépőt nyerhettek, valamint hotelszobában szállást a klub közelében!

http://www.facebook.com/event.php?eid=164047806992344

Siófok, Vécsey Károly utca
Free Bus & Info line: 30/200 8888
www.palace.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó