Pulzar

Palace nyárelő flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Palace nyárelő @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. április 30.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Dance, Disco, Club
Palace nyárelőEgy csepp nyár akár már áprilisban? Mi kell egy tökéletes közös hétvégéhez? Napfény, Balaton, barátok, koktélok, sztárdj-k? IGEN! Már áprilisban!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Palace nyárelő @ Palace, Siófok

Egy csepp nyár akár már áprilisban? Mi kell egy tökéletes közös hétvégéhez? Napfény, Balaton, barátok, koktélok, sztárdj-k? IGEN! Már áprilisban!

 ZENBI/USA/ első magyarországi bemutatkozása

Ha azt említjük, hogy Josh Wink és King Britt munkássága volt a legnagyobb hatással rá, akkor elmondhatjuk, hogy az iránymutatás már a 90-es évek közepe táján tökéletes volt számára. A kezdetben Philadelphiában tevékenykedő lemezlovas palánta mára az Amerika Egyesült Állomok fővárosának éjszakájában pörgeti a jobbnál jobb house lemezeket. Teszi ezt a saját sorozatának zászlaja alatt, amely mára igazi legendává nőtte ki magát Good and Beautiful néven.
Rezidenciái alkalmával a saját magára oly jellemző sexy tribal hangzásvilág a tech-house mezsgyéjén táncolva igazi üde színfolt az unalomig ismételgetett szettek mellett. Sexy - vadító – trendi – ez ZENBI repertoárja.

Olyan neves művészek vendégszereplése mellett, mint Robert Manoss, Sydney Blu, Anthony Attalla és John Creamer nem csoda, hogy mára mind sorozata, mind pedig saját munkássága ismert, és rendkívűl sikeres..

Ilyen felhozatalhoz mi más dukálhatna, mint a siófoki megaclub, a Palace. A minden évben újító klub nem sokat teketóriázott, és az amerikai srác mellé 3 szerb lemezlovast is meghívott gondoskodván az ARENA hangulatáról.

A rezidensek fellépése természetesen most sem maradhat el, emellett pedig a profi teniszezőből lett lemezlovas szépség Julia Carpenter is megtáncoltatja a nagyérdeműt Neve mára visszavonhatatlanul bekerült a hazai party élet nagykönyvébe.

A nem csak szép, hanem rendkívül tehetséges lemezforgató a nemzetközi sztárelit mellett bontogatta szárnyait, így fellépett Fedde Le Grand, Axwell, John Dahlback, Laidback Luke, Funkagenda vagy Funkerman társaságában is. Stílusát az egyedülálló rock house jellemzi, szettjeit pedig lehengerlő stílusa teszi még egyedibbé.

Semmi akadálya nincs tehát annak, hogy Siófokon már áprilisban eljöjjön a nyár, az igazi, hamisítatlan magyar tengerbeli hangulat. Ne feledjétek. A balatoni kiruccanások mindig magával ragadnak....

A magyar tenger ezzel tehát megnyitotta kapuit…

Utolsó szó joga pedig Zenbit illeti: „a hangzásunk meg fogja táncoltatni az embereket”

Palace Dance Club

Siófok-Ezüstpart, 8600, Deák Ferenc sétány 2.
http://www.palace.hu

Line up:


Arena:

Sevdah Baby (SRB)


DJ Macro (SRB)


DJ Lady Dee (SRB)



Garden:
Zenbi (USA)


Julia Carpenter


George Brown


Toto Jr



Belépés éjfélig ingyenes, éjfél után 2.000 Ft.


Linkek:
http://zenbi.com/
http://www.facebook.com/siofoknights
http://www.facebook.com/palacehungary
http://www1.partynews.hu/



A cikket a Mediall készítette. Mediall – együtt a sikerekért!
http://www.mediall.org


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó