Pulzar

Amsterdam Red Light District - DJ Chuckie flyer

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft

Partyajánló

Amsterdam Red Light District - DJ Chuckie @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. július 29.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Dance, Disco, House, Trance
Amsterdam Red Light District - DJ ChuckieA legendás Dirty Dutch partik szellemi atyja, Chuckie először érkezik Magyarországra, s debütálásának méltó helyszíne mi más is lehetne, mint a Balaton fővárosa, azon belül is az Ezüstpart fejedelmi klubja, a Palace! Az idén 21 éves Palace Dance Club a holland világsztár meghívásával egy régóta tátongó űrt készül betölteni a hazai partiéletben.Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Amsterdam Red Light District - DJ Chuckie @ Palace, Siófok

A legendás Dirty Dutch partik szellemi atyja, Chuckie először érkezik Magyarországra, s debütálásának méltó helyszíne mi más is lehetne, mint a Balaton fővárosa, azon belül is az Ezüstpart fejedelmi klubja, a Palace! Az idén 21 éves Palace Dance Club a holland világsztár meghívásával egy régóta tátongó űrt készül betölteni a hazai partiéletben.

 Chuckie egyedi mixtechnikája és sajátos zenéje úgy hat a táncparketten állókra, mint valami energiabomba: legyen bármily késői időpont is egy partin, ha beáll a DJ-pultba, az emberek megtáltosodnak és magasba tartott kezekkel tombolják végig a holland house-mágus fellépését. Jelenleg is ő az egyik legkeresettebb DJ, havi szinten tucatnyi dátummal a naptárjában. Rajongói és a szakma is úgy emlegeti: a mixelés királya. A saját zenéi közül pedig elég csak a Toys are nutsra vagy a Guess Whatra gondolnunk, amik szemléletesen prezentálják, mi mindenre képes a stúdióban. 

A Dirty Dutch saját klubestjének címe, ami az idők során rá is átragadt, így ha meghalljátok ezt a kifejezést, akkor már tudni fogjátok: nem szitkozódás, hanem egyfajta elismerő beceneve ez Chuckie-nak, persze az őrületes DD bulikon túl. 2006-ban egy limitált szériás album is megjelent Dirty Dutch Propaganda címmel. A kiadvány az EMI Music Canada jóvoltából látott napvilágot. Pályafutása során több díjat is bezsebelt, így pl. elnyerte már a Best Urban DJ, a Best Club DJ  és a Best Dance címet is. Ami pedig egyáltalán nem szokványos ebben a műfajban, Chuckie a UNICEF nagykövete és a „B the change" jótékonysági mozgalom egyik kezdeményezője. Egyik single-jét például Mahatma Gandhi, Nelson Mandela és a Dalai Láma ihlette. 

Chuckie, a „mocsok holland”- ahogy magát is nevezi - tehát csakis imádnivalóan csibészes szettjei után kapta a jelzőt. Ha nem hiszitek, győződjetek meg személyesen is róla! A Palace-ban megtehetitek!

Club:

DJ CHUCKIE

Andro

Toto Jr

Garden:

Bárány A vs Julia Carpenter

Steve van L

Jegy: 3500 Ft, elővételben Siófokon kívül: 2000 Ft, Siófokon 3000 Ft Elővételes jegyek rendelhetők a www.jegy.hu –n, vagy személyesen megvásárolhatók a jegy.hu irodáibanaz ország több pontján.

A Gardenben minden italból egyet fizetsz, kettőt kapsz!

Nyitás: 22:00

Kövessétek az eseményt a facebookon : http://www.facebook.com/event.php?eid=122948977787464

http:/​/​www.dancetrippin.tv/​video/​dj-set-episode-190-chuckie

http:/​/​www.facebook.com/​palacehungary

http:/​/​www.facebook.com/​palaceteam

Free Bus & Info line: 30/200 8888

Siófok Vécsey Károly utca

www.palace.hu

www.djchuckie.com


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó