Pulzar

RiseFM Twilight Party - special guest John Dahlbäck flyer

Partyajánló

RiseFM Twilight Party - special guest John Dahlbäck @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. június 11.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Minimal, House, Electro
RiseFM Twilight Party - special guest John DahlbäckA party-sorozat nyitó akkordjának hangulatfelelősei a NiteForce DJ csapat tagjai: Roberto, Nikola, Davis és a RiseFM hivatalos WarmUp Dj-je, Richardson. Tudhatjátok, ha ezek a srácok beállnak a DJ pultba a széles ledfalak és a fények is önálló életre kellnek. Pláne, ha az ifjú titánok mellett a house zene egyik legnagyobb mestere pörgeti majd a lemezeket...június 11-én ugyanis John Dahlbäck izzítja maximálisra a balatonparti hangulatot!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

RiseFM Twilight Party - special guest John Dahlbäck @ Palace, Siófok

A party-sorozat nyitó akkordjának hangulatfelelősei a NiteForce DJ csapat tagjai: Roberto, Nikola, Davis és a RiseFM hivatalos WarmUp Dj-je, Richardson. Tudhatjátok, ha ezek a srácok beállnak a DJ pultba a széles ledfalak és a fények is önálló életre kellnek. Pláne, ha az ifjú titánok mellett a house zene egyik legnagyobb mestere pörgeti majd a lemezeket...június 11-én ugyanis John Dahlbäck izzítja maximálisra a balatonparti hangulatot!

 A svéd DJ/producer oylan klubslágerek megalkotoja mint a„Blink” a „More Than I Wanted” az „Autunm” a „Bingo” vagy az Andy P.-vel közös „Love Inside” , hogy csak néhányat említsünk a folyton bővülő repertoárjából. Saját szerzeményei mellett sikers remixeket is készített (pl:„Mark Knight – Susan (J.D. Remix)”, Julien Jabre – Vicious Circle (J.D. Remix) , „DCA Project – Sandcastles (J.D. Remix)” D-Malice, Rebecca Knight - Poison (J.D. Remix) , Albin Myers Ft. St. James – There 4 You (Myback Club Mix). Szólóalbuma a „Mutants”  és az Albin Myersel közösen elkészített „MyBack” album is számos elismerést zsebelt be.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó