Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Siófok Nights Opening Party magyar világsztárokkal! @ Palace, Siófok

Dátum 2012. június 23.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus ismeretlen
Siófok Nights Opening Party magyar világsztárokkal!Siófok Nights Opening Party magyar világsztárokkal!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Siófok Nights Opening Party magyar világsztárokkal! @ Palace, Siófok

Siófok Nights Opening Party magyar világsztárokkal!
Palace Club
2012.06.23.
Indul a Siófok Nights, avagy: buli kifulladásig és még azon is túl egész nyáron a Balaton fővárosában! Az idén is megrendezésre kerülő partisorozat nyitányaként június 23-án egy fantasztikus maratoni Pool Party várja a balatoni nyár, a minőségi elektronikus zenék és a tánc szerelmeseit a Palace Clubban. A bulizni vágyók már délután öt órakor belevethetik magukat a partizásba: a finom koktélok és a minőségi italok kortyolgatása mellé a zenét több mint 20 DJ szolgáltatja, köztük számos világhírre szert tevő magyar lemezlovas is. Balaton, medence, pálmafák, gyönyörű táncoslányok, a legjobb hazai DJ-k, dögös zenék: ennyi csábításnak egyszerre már lehetetlen lesz ellenállni.
A magyar DJ-közül, akik már nemzetközi szinten is sztárnak számítanak, szinte mindenki ott lesz:
TOMMYBOY, aki évek óta nemzetközileg is elismert és közkedvelt DJ/producer, napjainkban az ifjú Agebeattel közös CRAZIBIZA nevű formációjával szó szerint meghódította a világot. Az elmúlt egy évben folyamatosan ontotta a duó magából a Beatport toplistás zenéket, hatalmas sikert arattak a 2012-es Winter Music Conference-en, Miamiben, és közben folyamatosan hívják őket játszani a világ legkülönbözőbb tájaira.
A MUZZAIK is hosszú évek óta aratja a babérokat nemzetközi vizeken, de az igazi nagy áttörést az utóbbi 2 év jelentette Danny L-nek és Sullivannek. Elsőként idehaza éppen Tommyboy fedezte fel őket, majd az amerikai szupersztár DJ/producer és kiadótulajdonos, Roger Sanchez kiáltotta ki őket minden idők egyik legtehetségesebb szerző és DJ-párosának, tavaly pedig már David Guettával turnéztak, sőt az ibizai szuperklubban, a Space-be idén is visszahívták őket.
MIKE NEWMAN a fiatalabb generációt képviseli ugyan, de máris a nagy nemzetközi nevek között emlegetik, zenéit pedig rendszeresen játsszák a legnagyobb világsztárok, és folyamatosan előkelő helyeken szerepel a nagy nemzetközi toplistákon is. Mike is lassan többet tartózkodik külföldön, mint idehaza a sok határon túli felkérésnek köszönhetően.
A MUZIKFABRIK is feltétlenül figyelmet érdemel, hiszen egyrészt a producerformáció tagja, C.Molle nyerte tavaly a Palace országos DJ-versenyét, másrészt mind szólóban, mind pedig a Muzikfabrik projekttel számos sikeres felvétellel gazdagította már a nemzetközi partiéletet és a világsztárok lemezestáskáját.
A Siófok Nights, és ezen belül is a Palace Club tehát ezen a nyáron maximálisan azokra a kiváló honi DJ-kre fókuszál, akik messzire vitték az elmúlt időszakban Magyarország hírnevét, és akik miatt ezrek mozdulnak meg a világon mindenütt. Nem feledkeztek meg azonban azokról a hazai élvonalbeli kedvencekről sem, akik szintén rengeteg rajongót vonzanak ragyogó hangulatú szettjeikkel. Így ott lesz még a nagy nyitóbulin többek között olyan klasszisok, mint STERBINSZKY, BUDAI, LAUER, ANDREWBOY és a STEREO PALMA, és még sokan mások. A rezidensek, azaz TOTO Jr., FRANKY és STEVE VAN L ugyancsak alaposan odapörköl majd a táncparkett ördögeinek legnagyobb örömére.
Egy kis kedvcsináló:

A Siófok Nights Opening Party-ra ÉJFÉLIG A BELÉPÉS INGYENES!
Csatlakozzatok az eseményhez, hogy értesüljetek minden új hírről a bulival kapcsolatban!
web:

https://www.facebook.com/palacehungary 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó