Pulzar

Partyajánló

Palace 20th Birthday Party @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. június 26.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Dance, Deep House, Dub, Electro,
Hard Techno, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
Palace 20th Birthday PartyAzok a legjobb szülinapi bulik, ahol az ünnepelt (is) ajándékoz, hiszen mint tudjuk, adni jó!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Palace 20th Birthday Party @ Palace, Siófok

Azok a legjobb szülinapi bulik, ahol az ünnepelt (is) ajándékoz, hiszen mint tudjuk, adni jó!

 Az idén húszéves Palace Dance Club szeretettel vár téged is június 26-án Siófokon egy fantasztikus időutazásra térben és időben, stílusosan legalább húsz dj-vel a komplexum három dj-pultjában. S mert a Palace mindig is szeretett adni, éjfélig bárki díjmentesen léphet be a jubileumi party-ra!

Hasonló bulira legalább tíz évet várni kell, szóval jól gondold meg, érdemes-e máshol töltened ezt az éjszakát vagy jössz, koccintasz és olyat bulizol, hogy még Pesten is felébred a szomszéd... 

Az árzívkárosultak megsegítésére ajánlja fel június 26-i rendezvényéből a bevétel egy részét a siófoki Palace Dance Club!

Fennállásának huszadik szezonját ünnepli egész nyáron át a siófoki Palace Dance Club, ahol június 26-án húsz magyar lemezlovassal bulizhatnak a siófoki nyár szerelmesei. Ez alkalommal azonban nem csupán öncélú a szórakozás és szórakoztatás, hiszen tekintettel az áradások okozta katasztrófahelyzetre, a klub tulajdonosa úgy döntött, bevételének egy részét felajánlja az árvízkárosultak megsegítésére. 

"Várhatóan nagyon nagy buli lesz a június 26-i, jubileumi Palace-születésnap, szinte a nyár elindítója a Balaton déli partján" - vélekedett Barna Sándor, majd így folytatta: "Több vállalkozótársammal beszéltem itt Siófokon arról, miként segítsük a bajba jutott embereket. Bár még nem született konkrét döntés, saját részemről úgy gondoltam, hogy megelőlegezem a támogatást, és a Palace huszadik születésnapján minden belépőjegyből 1000 forintot az árvízkárosultaknak ajánlok fel. Fontos elmondanom, hogy a Palace jelenlegi felajánlása csak kezdete a többi vállalkozóval tervezett segélynyújtásnak. A nyár folyamán szándékaink szerint további jótékonysági rendezvényekkel és gyermekek balatoni nyaraltatásával próbáljuk enyhíteni a szerencsétlenül járt családok sorsát." 

Érdeklődők hívásait a 06 30 200 8888-as telefonszámon várja a balatoni klub.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó