Pulzar

Partyajánló

Boat Party Remember! 15 éves a legendás Boat Party! @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 7.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Electro, House, Progressive House, Tech-house
Boat Party Remember! 15 éves a legendás Boat Party!1995 nyár, szántódi rév… naptej és parfüm illata keveredett a levegőben, őrült izgalomtól remegett szervezők és partizók gyomra.Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: nyonyofej audreycamino
összes résztvevő megtekintése

Boat Party Remember! 15 éves a legendás Boat Party! @ Palace, Siófok

1995 nyár, szántódi rév… naptej és parfüm illata keveredett a levegőben, őrült izgalomtól remegett szervezők és partizók gyomra.

A horgonyokat felhúzták, és a Boat Party elindult, feldübörgött a gépház és a gépzene. A mámoros örömtől és a megkönnyebbüléstől mindenki egy emberként sikoltott fel: a hazai partik történetének egyik legfontosabb fejezete kezdődött el ekkor, bár még senki sem sejtette… 15 éve nem telik el úgy nyár, hogy valamilyen formában fel ne bukkanjon a név: Boat Party. A víz és a house szerelmeseinek igazi zarándokhelye lett a hajós bulik hazai őse, az első igazán nagy balatoni elektronikus zenei parti, ami kimondottan hajóra szerveződött. 2002-től pedig már nem is egyre, hanem kettőre ment a „vásár”: a különleges, új momentum ekkortól két hajó, két partijának összekapcsolódása volt, hogy aztán a két tánctérből egyetlen hatalmas happening legyen a magyar tenger és a nyári éjszaka kellős közepén. Még most is bizonyára sokaknak összeszorul a szíve azok közül, akik részesei lehettek ezeknek a csodás partiknak…
 
Elég is a nosztalgiából! Jó hírünk van minden fanatikus Boat Party rajongónak: 2010. augusztus 7-én a legendás rendezvény a siófoki Palace Dance Clubban ünnepli a 15. születésnapját. Az alkalomhoz nem is találhattunk volna méltóbb helyszínt, hiszen az idén 20 esztendős balatoni klub tökéletesen megtestesíti mindazt, amit a Boat Party-k is igyekeztek képviselni: a kuriózumot, az előremutatást, de mindenek előtt a szórakozás, a tánc és a zene olyan minőségi egyvelegét, melyben a vendég, illetve a közönség az első. Az alkalom rendkívüliségét tovább fokozza, hogy hosszú idő után újra együtt lép fel a Boat Party-k két legnépszerűbb nemzetközi sztárvendége, a hollandiai származású, de immár Berlin és New York közt ingázó Matthew Dekay és az egyiptomi születésű, de Torontóban élő Sultan. Természetesen a Boat Party-k szellemi atyja, az örökifjú Tommyboy is kiveszi a részét az ünneplésből a DJ-pult mögött. További meglepetésként pedig meghívást kapott még a külföldön is igen nagyra becsült magyar duó, a Muzzaik, a friss géniuszok közül pedig Agebeat, Sunmasters, Benny, DJM, Ritmoman. Ezek után nem kétséges, hogy lesz mit, miért és kivel ünnepelni augusztus 7-én a Palace-ban. Az ünneplés akkor az igazi, ha megadjuk a módját. Ennek fényében egy jubileumi Boat Party CD is megjelenik majd, de többet egyelőre nem árulunk el.
 
További részletek, hírek és információk hamarosan!
 
 
Készítette:
VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http://www.mediall.org/vamp

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó