Pulzar

Palace Closing Party flyer

Partyajánló

Palace Closing Party @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 27.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus House, Dance
Palace Closing PartySzinte még most kezdődött, máris elröppent a nyár. Ilyen az, ha jól érezzük magunkat: az idő elillan, ám a rengeteg felejthetetlen, kellemes emlék örökre megmarad. A Balaton legnagyobb klubjában, a Palace Dance Clubban is elérkezik augusztus 27-én a szezonzáró parti, hogy együtt intsünk búcsút ennek a hűvös nappalokban, forró éjszakákban és fantasztikus bulikban gazdag 2011-es nyárnak…Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Palace Closing Party @ Palace, Siófok

Szinte még most kezdődött, máris elröppent a nyár. Ilyen az, ha jól érezzük magunkat: az idő elillan, ám a rengeteg felejthetetlen, kellemes emlék örökre megmarad. A Balaton legnagyobb klubjában, a Palace Dance Clubban is elérkezik augusztus 27-én a szezonzáró parti, hogy együtt intsünk búcsút ennek a hűvös nappalokban, forró éjszakákban és fantasztikus bulikban gazdag 2011-es nyárnak…

 A Palace Closing Party-k immár hagyományosan remek hangulatát idén sem hagyjuk lankadni: a klub tárt karokkal várja vissza mindazokat, akik szeretnének eltölteni még egy felhőtlen boldogságban áttáncolt éjszakát búcsúzóul a jól megszokott, kellemes társaságban és exkluzív környezetben. 

A DJ-pultban a klub rezidensei, azaz George Brown, Toto Jr., Steve Van L, Franky és Soulja idézik fel az idei nyár legnagyobb klubhimnuszait. 

Hogy mindenki megtalálja a számítását, a Closing Party-ra éjfélig ingyenes lesz a belépés, de aki a belépőjegyét megváltja, az 23 órától egészen hajnali két óráig korlátlanul és ingyen fogyaszthatja az Absolute Vodka Energy italokat! 

BELÉPÉS ÉJFÉLIG INGYENES
Éjfél után: 2500 Ft,
Korlátlan vodka energia ital fogyasztással: 3000 HUF.

Free bus & info line: 30 200 8888
www.palace.hu
Siófok, Vécsey Károly utca 2


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó