Pulzar

Siófok Nights Opening Party flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Siófok Nights Opening Party @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. június 25.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Dance, Deep House, Disco, Electro,
Hard Techno, House, Progressive House, Tech-house,
Techno, Trance, Electronic
Siófok Nights Opening PartySiófokot ellepi a buli, a zene és a tánc! A Siófok Nights maga lesz a megafesztivál, egy egész nyárra szóló, folyamatos tombolás a legjobb DJ-kkel és a legjobb zenékkel. Június 25-től nincs megállás, aludjátok ki jó előre magatokat, mert már a nyitóbulin fantasztikus hangulat vár rátok 3 helyszínen egyszerre!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Siófok Nights Opening Party @ Palace, Siófok

Siófokot ellepi a buli, a zene és a tánc! A Siófok Nights maga lesz a megafesztivál, egy egész nyárra szóló, folyamatos tombolás a legjobb DJ-kkel és a legjobb zenékkel. Június 25-től nincs megállás, aludjátok ki jó előre magatokat, mert már a nyitóbulin fantasztikus hangulat vár rátok 3 helyszínen egyszerre!

 Soha nem látott, pezsgő éjszakai élet kezdődött a Balaton fővárosában idén nyáron. A siófoki klubélet minden korábbinál sűrűbb és izgalmasabb lesz. Ennek egyik ékes bizonyítéka a Siófok Nights Opening Party, mely egy nagyszabású elektronikus zenei fesztivállal is felér, annak minden előnyét ötvözve és hátrányát kiküszöbölve. A vendég fellépők között ott találjuk szinte valamennyi, nemzetközileg is elismert hazai DJ-t és formációt, ugyanakkor a a 3 helyszín minden időjárási körülménytől függetlenül biztosítja a felhőtlen szórakozást a közönség számára. 

A nyitóbulin olyan klasszisok pörgetnek majd, mint Sterbinszky, Tommyboy, Newl vagy éppen Surprise és Garfield. Mellettük az újkeletű kedvenceink, vagyis a Muzzaik, a Compact Disco, Andrewboy, Manic N és a Crazibiza tetőzik a hangulatot! A Palace házigazdái is valamennyien kiveszik a részüket az éjszakából, így nagyot táncolhatunk Julia Carpenter, George Brown, Toto jr, Steve van L, Revolution, Soulja és Franky DJ-szettjére is.

Hogy teljes legyen az öröm, a belépés éjfélig díjtalan, és utána is mindössze 2500 Ft!

Az aktuális fejleményekről időben értesülhettek, ha követitek a 

http:/​/​www.facebook.com/​siofoknights oldalt, és magát az eseményt:

http://www.facebook.com/event.php?eid=190102557704087

Érdemes figyelni a http://www.palace.hu és a http://www.facebook.com/palacehungary oldalakat is, ahol szintén naprakész információkat találtok a nyitóbulival kapcsolatban!


free bus & info line: 30/200 8888
Siófok, Vécsey Károly utca

Palace Dance Club


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó