Pulzar

Sióf*ck Elektrooo flyer

Belépő
Elővételben Siófokon kívül1 500 Ft
Siófokon2 000 Ft
Helyszínen az első 100db1 000 Ft
Utána2 500 Ft

Partyajánló

Sióf*ck Elektrooo @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. július 2.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Breakbeat, Discopunk, Electro, Electroclash,
Electronica, House, Nu Rave
Sióf*ck ElektroooAhogyan világszerte, úgy Magyarországon is az elektró a legdivatosabb tánczenei irányzat, amelynek itthoni rajongói kivételes partira számíthatnak július 2-án: csak erre az estére egy tető alá gyűlnek össze a hazai elektró-színtér legmenőbb, legnépszerűbb dj-i, akik ebben a felállásban soha nem játszottak még együtt!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Sióf*ck Elektrooo @ Palace, Siófok

Ahogyan világszerte, úgy Magyarországon is az elektró a legdivatosabb tánczenei irányzat, amelynek itthoni rajongói kivételes partira számíthatnak július 2-án: csak erre az estére egy tető alá gyűlnek össze a hazai elektró-színtér legmenőbb, legnépszerűbb dj-i, akik ebben a felállásban soha nem játszottak még együtt!

A névsorban az első Andro, Magyarország egyik legkedveltebb klub dj-je, aki már jó ideje pörög az elektrón, nemcsak önállóan, hanem a házlebontós Nobody Moves formációban egyaránt. A háromtagú budapesti Kollektiva az elektró hazai úttörője, az ő fővárosi bulijaikon nevelődött a színtér mostani új generációja, s a mai napig ők diktálják a trendeket. Az új generáció egyik vezéralakja Stereo Killaz, a többezres budapesti Thrasher Party-k házigazdája, aki a dj-zés mellett producerként is odaver a mezőnynek. A Thrasherek egyik állandó vendége a győri Sikztah, a haladó szellemű Dum Dum elektronikuszenei fesztivál feje, nem mellesleg mindenkit leiskolázó módon technikás showman-dj. Szintén másik műfajból (a drum & bass-ből) érkezett az elektróba a 0.5 Kilo, a buli bemelegítéséért felelős kétfős akcióbrigád.

Semmi kétség: a Sióf*ck Elektrooo party alaposan felkavarja a balatoni trendeket, hogy még sokáig hullámzik majd ezekre a ritmusokra a magyar tenger!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó