Pulzar


Kövess minket!

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Sidney Samson (NL) @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2010-08-13
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Trance, House, Disco, Dance
Sidney Samson (NL)gy igazi DJ-virtuózt látunk vendégül augusztus 13-án a siófoki Palace Dance Clubban. A hollandok új üdvöskéje, Sidney Samson hétévesen gitározott, 14 évesen már a lemezjátszót nyúzta.Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Sidney Samson (NL) @ Palace, Siófok

gy igazi DJ-virtuózt látunk vendégül augusztus 13-án a siófoki Palace Dance Clubban. A hollandok új üdvöskéje, Sidney Samson hétévesen gitározott, 14 évesen már a lemezjátszót nyúzta.

 A Bárány főszereplésével megrendezésre kerülő Happy Hours Party tehát augusztus 13-án egy remek meglepetés-vendéggel kedveskedik a BOLS jóvoltából. A Palace rezidensei közül még Toto Jr szettjére rophatjuk hajnalig.

Sidney az első 4 év hip hop és r'n'b kalandja után 1999-ben house DJ-nek állt, majd a legnagyobb holland klub, a Matrixx rezidense lett. Olyan partihimnuszokat írt, mint a Nobody Move, a Rock This vagy a Viruz. 2007-ben Gregor Saltóval közösen elindították a Samsobeats kiadót. Az itt megjelent ópuszban, a Today-ben Sidney játszotta fel a gitárszólamot. A RIVERSIDE révén aztán végleg bekerült a reflektorfénybe, a dalt David Guetta, Laidback Luke, Tiga és a Boyz Noize is agyon játszotta. Azóta egyik fellépésről a másikra repül, így szinte az égből pottyan az ölünkbe...

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó