Pulzar

Goodbye Summer Party wiht Julia Carpenter flyer

Partyajánló

Goodbye Summer Party wiht Julia Carpenter @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 20.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus Disco, Dance, Tech-house, House
Goodbye Summer Party wiht Julia CarpenterVégéhez közeledik az idei nyár. Augusztus 20-án a Jägermeister jóvoltából Julia Carpenterrel az élen inthetünk érzékeny búcsút az idei fantasztikus Palace nyárnak! Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk ebben a szezonban, a Balaton legnagyobb klubjában megélt bulik kárpótoltak mindenkit minden egyes esőcseppért és 25 Celsius fok alatti hőmérsékletért!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

Goodbye Summer Party wiht Julia Carpenter @ Palace, Siófok

Végéhez közeledik az idei nyár. Augusztus 20-án a Jägermeister jóvoltából Julia Carpenterrel az élen inthetünk érzékeny búcsút az idei fantasztikus Palace nyárnak! Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk ebben a szezonban, a Balaton legnagyobb klubjában megélt bulik kárpótoltak mindenkit minden egyes esőcseppért és 25 Celsius fok alatti hőmérsékletért!

 A nemzeti ünnep idén éppen szombatra esik, így minden olyan kedvezmény, ami egy átlagos szombatra vonatkozik, az most is érvényes lesz nálunk! A rock-house tündér Julia pedig ebben a szezonban maximálisan érvényesítette jogosultságát a partizók szeretetére és tiszteletére, hiszen a hölgy életveszélyesen jó hangulatot teremtett minden alkalommal, amikor a Palace Dj-pultjába beállt. Bár sokan nem tudják, Julia Carpenter nagy árat fizetett a zene iránti szerelemért: egy ígéretes sportkarriert dobott sutba, hogy az általa pozitívnak vélt energiákat a közönségével megossza. Most ismét vele és az általa prezentált sajátos stílusú bulizós zenével mondhatunk agyőt ennek a szeszélyes, de kellemes emlékekben gazdag nyárnak. 

Line up:

Club:
23:00-01:00 Steve van L
01:00-03:00 Toto Jr
03:00-05:00 Julia Carpenter

RnB Garden: Soulja

A belépőjegy megváltása után 23:00-02:00-ig korlátlan INGYENES Absolute Vodka-energiaital fogyasztás!

free bus & info line: 30 200 8888
www.palace.hu
Siófok, Vécsey Károly utca 20


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó