Pulzar

RiseFm Heavy Weight Sessions vol.2 flyer

Partyajánló

RiseFm Heavy Weight Sessions vol.2 @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. június 12.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus House, Electro
RiseFm Heavy Weight Sessions vol.2Ezt a napot csak az erős idegzetűeknek alánljuk: ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON: DADA LIFE!!!A svéd duó első nagy sikere, a „Big time” az egész szakmában szétkürtölte a nevüket, utána következő track-jeiket, a „The Great Fashionista Swindle”-t, a „Vote Yes”-t a „Happy Hands & Happy Feet”-et, valamint szólóalbumukat, a „Just Do The Dada”-t már mindenki ismerte.Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

RiseFm Heavy Weight Sessions vol.2 @ Palace, Siófok

Ezt a napot csak az erős idegzetűeknek alánljuk: ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON: DADA LIFE!!!A svéd duó első nagy sikere, a „Big time” az egész szakmában szétkürtölte a nevüket, utána következő track-jeiket, a „The Great Fashionista Swindle”-t, a „Vote Yes”-t a „Happy Hands & Happy Feet”-et, valamint szólóalbumukat, a „Just Do The Dada”-t már mindenki ismerte.

 A 2010-ben már az egész Földet porig döngölték, legújabb szerzeményeik rendszeresen bombaként robbantak, ilyenek például a „Cookies With A Smile“,az „Unleash The Fucking Dada” a “White Noise/Red Meat” vagy a nagysikerű fesztivál himnusz a “Tomorrow” amelyet a belga Dimitri Vegas & Like Mike párossal készítettek. Legújabb szerzeményük a “Fight Club is Closed (It's Time for Rock 'n' Roll)” pedig jelenleg is a TOP 10-es listákat ostromolja.Remixeltek már Kylie Minogue-nak, Lady Gaga-nak, Martin Solveig-nek valamint Tim Berg-nek is. A páros európa legnagyobb fesztiváljai mellett az Egyesült Államokban és Ausztráliában is fellépett már. Ahol megfordulnak, ott kő kövön nem marad...pláne ha olyan DJ-k állnak melléjük a pultba, mint Nikola aki az első HEAVY WEIGHT SESSIONS party-n lenyűgöző warm-up szetjével lett a közönség kedvence, valamint  hazánk elsőszámú metál fenegyereke, Andro. Az est különlegessége, hogy Andro és Dada Life exkluzív szettje után Nikola és Andro egy B2B szettel zárja majd az estét. Már csak ez csemegének számít, nem beszélve a teljes RiseFM Weekend-ről!

Jegyek elővételben:

2.000 HUF / Nap | Kombinált (2napos) : 3.500 HUF  | www.jegy.hu|

Jegyek a helyszínen:

2.500 HUF / Nap | Kombinált (2napos) : 4.000 HUF

Helyszín:

Palace Dance Club

Siófok – Ezüstpart – Deák Ferenc St.2

Kedvezményes szállás lehetőség : 3.500 HUF –ért!  | Info : 06 30 969 3479


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó