Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig900 Ft
Mindenkinek éjfél után1 200 Ft

Partyajánló

Necromancy Openair Party @ Beach Café - Kalocsa, Kalocsa

Fellépők
Dátum 2008. június 21.
Helyszín Beach Café - Kalocsa, Kalocsa, Meszes Dunapart
Stílus Progressive House, House
Necromancy Openair PartyFellépők: Lank, Áky, Joshic, Creator, Feky, Snail, Lackó, Dávid, ZséBeach Café - Kalocsa, Kalocsa, Meszes Dunapart

Necromancy Openair Party @ Beach Café - Kalocsa, Kalocsa

Fellépők: Lank, Áky, Joshic, Creator, Feky, Snail, Lackó, Dávid, Zsé

2008.06.21.
Kalocsa-Meszes Dunapart
Beach Café
Info & Térkép: www.necromancy.hu


Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

    Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
  • Jótékonyság mindenek felett - Feky interjú

    Emberi gyarlóság-e vagy sem, szégyen vagy sem, bizony, elszorult a torkom az alábbi interjú készítése közben, s többször is elhomályosodott a monitor, mert könnybe lábadt a szemem a meghatottságtól. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny? Mindenesetre a gyermekek kérdése, védelme számomra is kardinális – főleg mitóta gyakorló édesanya vagyok. Ennyi személyes megjegyzés után szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy nagyszerű kezdeményezés kiötlőjével és lebonyolítójával folytatott beszélgetésemet. Feky az egyik ötletgazdája a Jótékonysági Party-knak, mely immár 5-ször kerül megrendezésre hamarosan. Tanulságos és informatív válaszaiból nemcsak a rendezvény részletei derülnek ki, hanem egy csodálatos emberi jellem is kidomborodik a szemeink előtt. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy elkészíthettem ezt az interjút. Alig várom, hogy személyesen is gratuláljak neki mindehhez!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó