Pulzar

Művész

Iamyank

Iamyank

soundcloud.com/​iamyank

Archív partyajánlók

 • [2022-10-21] Next Level Live & A38 present ■ CloZee Live, il:lo Live
  @ A38

  A Next Level legújabb projektjének keretein belül kimondottan az élő produkciók kapnak főszerepet.
 • [2021-06-12] D F F R N T L Y BOAT // Day & Night
  @ Zsófia rendezvényhajó

  D F F R N T L Y BOAT // Day & Night
 • [2018-08-25] Before Dark at Vituki Beach
   

  "The end-of-summer winds make people restless." /Sebastian Faulks/
 • [2018-01-19] Nightdrive Live
  @ Toldi Klub

  A szabály továbbra is az, hogy DJ-zni tilos, a bejáratnál minden erre alkalmas eszköz el lesz kobozva. Ennek fényében merítünk ismét nagyot a hazai underground talent pool-ból és kísérő nélkül küldjük le, húzóra. Itt az ideje elhagyni a hálószobát.
 • [2017-10-07] Fingers Crossed Production & Dürer Kert pres. Apparat [GER], LONE [UK]
  @ Dürer Kert

  A berlini bázisú Apparat - a.k.a. Sascha Ring - ha nem éppen a Modeselektor duóval alkotta a nemrég feloszlott Moderat dolgait vagy önálló projektjeivel járja a világot, akkor a laborjában igyekszik felfedezni a jövőbeli önmagát. A német elektronikus zenész-producer állandóan meglepi hallgatóit azzal, hogy nem korlátozza zenei tevékenységét egy jól meghatározható stílusra, egyszerre töri meg az új vizeket, miközben hű marad az egyedülálló zenei nyitottságának szelleméhez. Nyilvánvaló szenvedélyét a hangtervezés művészete iránt október 7-én a Dürer Kertben lehet megcsodálni az angol Lone társaságában.
 • [2017-03-04] NVC 12 \ Secret Cinema & Egbert / Nathan Fake / Ital Tek
  @ Akvárium Klub

  Selected Sounds, Electronic Beats, Központ, Dobrumba, Pool&Beer, Casino Bangkok... A felsoroltakban a közös a mögöttük álló 3 betűs mozaikszó, az NVC, ami egy gyerekkori barátokból álló csapat, mely 12 éve alakítja városunk életét. 12 év... alig hisszük el. A magyar internet napok óta lázban ég a csapat Facebook groupjába feltöltött 45 (!) feltöltött partifotó galéria hatására, ahol még az is talál magáról egy-egy ifjúkori bulifotót, aki ki sem mozdult a négy fal közül az elmúlt évtizedben.
 • [2017-01-27] Nightdrive Live
  @ Toldi Klub

  NIGHTDRIVE LIVE • TOLDI
 • [2016-12-31] 100% Budapest NYE 2016-17
  @ Akvárium Klub

  2016 utolsó napján egy tető alá hozzuk a város legnagyobb lélegzetvételű össznépi hangfaltesztjét! Lesz sok aktuális pop, még több és aktuálisabb táncolható elektronika, folyni fog a konfetti és szállni fog a pezsgő, és mindenki akkora élménypakolást kap, hogy másnap már semmire ne emlékezzen - hanem tiszta lappal és zsongó fejjel induljon neki húsztizenhétnek. A feelgoodról, ahogyan az előző 100% szilvesztereken, úgy most is Budapest patinás ízlésű zenészei és dj-i gondoskodnak!
 • [2016-09-10] Pool&Beer Szezonzáró
  @ Vituki Uszoda

  Lassan véget ér a nyár így szeptember 10-én, szombaton elérkezik a kedvenc strandbuli sorozatunk, a Pool&Beer szezonzárója! A szervezők többek között a következő hívószavakkal invitálnak mindenkit egy közös tácos openair mulatságra: zene a hip-hoptól a house-ig, termálvizes medence, szauna, fröccs, street food, foci, P&B merch shop, Antifactory popup store.
 • [2016-08-20] Pool&Live Aug/20
  @ Vituki Uszoda

  Az 5 éves RECORDER MAGAZIN bemutatja: POOL&LIVE ~~ augusztus 20.
 • [2015-10-17] Electronic Beats Festival Budapest
   

  A Telekom Electronic Beats Festival október 15-én, 16-án, 17-én és 18-án új köntösben, több napos eseménysorozattal tér vissza Budapestre, hogy vibráló programokkal töltse meg a város legkülönbözőbb helyszíneit.
 • [2015-07-31] EINFACH BERLIN 2015
  @ ZIPPP Club

  07.31. FRIDAY // ZIPPP CLUB ALL DAY LONG EINFACH BERLIN SUMMER ISLAND
 • [2015-07-29] 25. MŰVÉSZETEK VÖLGYE FESZTIVÁL- Balaton Method x NVC helyszín
  @ Taliándörögd

  Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei, jubileumi, 25. Művészetek Völgye fesztiválon lehetőséget kaptunk, hogy a Balaton Method csapattal karöltve, közösen összeállítsuk a legendás Klastrom helyszín utolsó 4 napjának programját.
 • [2015-07-26] SUNDAY GARDEN: SUBOTAGE 30
  @ Dürer Kert

  Kedvenc vasárnapi összejövetelünkön ezúttal rendhagyó esemény miatt gyűlünk össze, 30 évvel ezelőtt született Papp Laci, azaz Subotage. Szeretettel várunk mindenkit egy szülinapi sütögetésre, zenélésre, a pultban barátaink váltják majd egymást:
 • [2015-07-25] HEAT_03
  @ Napozó

  Nevünkhöz hűen olyan forrósággal tombol a nyár, hogy a július utolsó hétvégéjét kötelezőnek éreztük egy újabb bulival felfrissíteni. A felállás a harmadik alkalommal is amit már megkedveltetek, azaz mi adjuk a piros poharas italokat, a hamburgereket, a medencés chillt, a legjobb rap és trap zenéket, és a California feelinget (vagy Miami ha annyira meleg lesz), nektek pedig csak a fürdőruhát és a szokásos vizipisztolyozós, gumidelfinre ugrálós hangulatotokat kell hozni.
 • [2015-06-26] Vodafone 4G Budapest Essentials pres. Gold Panda (UK)
  @ Akvárium Klub

  Vodafone 4G Budapest Essentials presents Gold Panda (UK)
 • [2015-05-29] BLING BLING
  @ Instant, Budapest

  Az újdonsült BLING BLING Budapest sorozat második installációja, ahol a tört műfajok széles repertoárja (trap, twerk, footwork, bass, hip-hop, breakbeat...) kerül ismét terítékre, Adam Dolph [a.Dolph]]] bábáskodása mellett.
 • [2015-05-23] DECK ATTACK w/ IAMYANK
  @ Fogas Ház

  IAMYANK dalszerző, producer, oktató. A budapesti műfaji határokat tágító underground zenészközösség oszlopos tagja. Zenéje saját bevallása szerint "Dreamy Electronica" az élő és az elektronikus világ határán. DJ szettjeiben inspirációit válogatja össze.
 • [2015-05-16] A38 Night/Life & [vendepunkt] present: Shigeto (US)
  @ A38

  Nem ismernéd Shigetot? Pedig szerintünk a Ghostly Records egyik legjelentősebb alkotója,a No Better Time Than Now című lemezén mesterien kerülnek egyensúlyba a jazz,az absztrakt hiphop,a bass music elemei. Idén tavasszal érkezik az új album, és érkezik maga Shigeto Budapestre,hogy európai turnéjának utolsó fellépésén az A38 hajó láthassa vendégül.
 • [2015-05-01] A38 MAJÁLIS
  @ A38

  A Mary PopKids, a Balcony TV Budapest és a Bladerunnaz/Friday At A38 bemutatja: MAJÁLIS
 • [2015-02-14] NVC 10: Extrawelt Live
  @ Akvárium Klub

  Február 14-én, az Akváriumban ünnepeljük 10. évfordulónkat, ahol extra vizuál installációval és NVC Merch pulttal is készülünk.
 • [2015-01-09] NIGHTDRIVE LIVE
  @ Toldi Klub

  Tavaly dobtunk egy hátast amikor előszőr megrendeztünk egy olyan estét ahol nem lehetett dj-zni és kész.
 • [2014-12-31] 100% Budapest Szilveszter
  @ Akvárium Klub

  A belváros gigantikus, háromtermes újév-köszöntő partija ismét a budapesti underground éjszakai élet szereplőinek összefogásával áll össze. A rendezvény házigazdája pedig a 2015-ben 10. jubileumi évét ünneplő NVC csapat. A rengeteg előadót tömörítő ünnepi line-up – amiben meglepetésként egy berlini kedvencünket is elrejtettük – rögtön három termet is megtölt, amik külön-külön is kifejezetten színes programot kínálnak.
 • [2014-11-07] Selected Sounds // Mount Kimbie DJ Set
  @ A38

  Az októberi Nosaj Thing buli után a Mount Kimbie is DJ szettel érkezik Budapestre.
 • [2014-10-22] Selected Sounds // Nosaj Thing
  @ Akvárium Klub

  3 év után újra Budapestre látogat az absztrakt hiphop egyik amerikai nagymestere, Nosaj Thing.
 • [2014-09-17] Hat éves az Instant! 09/17-20
  @ Instant, Budapest

  Nem, ez nem kilences, az Instant tényleg a hatodik évébe lép hamarosan. Ahelyett, hogy túlmisztifikálnánk ezt a számot, csak szerveztünk egy 4 napos ünnepséget 6 helyszínen, nívós külföldi vendégekkel és persze a hazai válogatottal. Az udvaron felálított színpadunkon ezúttal az electro swing lesz a fő csapás irány, a Mole Hall-ban a tört ütemű eletronius tánczenék, a ’6’-ra keresztelt kirakatklubunkban a deephouse-é a főszerep, míg nemrég elkészült átjárónkban a downtempo-k szolgálják a finom hátteret. Természetesen a populárisabb helyszíneink a szokott stílusban koptatják a cipőtalpakat.
 • [2014-08-08] VANS Classics & A38
  @ A38, Budapest

  A VANS augusztus nyolcadikán elfoglalja a hajót.
 • [2014-05-03] ASAN Label Night
  @ A38

  ASAN Label Night // A38
 • [2014-04-30] ImPro Afterlife
   

  Mi történik a legtehetségesebb producer-növendékekkel, miután kikerülnek az iskolapadból? Többek között erre a kérdésre keresi a választ az imPro School által idén februárban elindított Afterlife interjúsorozat, amelyben a főszerep a volt diákoké, akik egy része ezúttal élesben is bebizonyítja, hogy nem csak az órákon és a vizsgamunkáikkal állták meg a helyüket. Az imPro Afterlife estjének első állomása azokra fókuszál, akikre érdemes odafigyelni már most, és persze a jövőben is.
 • [2014-04-18] NIGHTDRIVE X ASAN
   

  “Az ASAN egy olyan szerveződés, mely a legkülönbözőbb művészeti ágakban kíván stílustól függetlenül, nem a szokványos, járt utakon minőséget nyújtani a közönségnek.”

Ajánlott lemezek

 • IAMYANK - HIRAETH (SSL001)

  Idén áprilisban startol a Selected Sounds kiadó, melynek induló megjelenése nagy büszkeségünkre iamyank első nagylemeze, a tizenegy számos HIRAETH.

Zenei stílusok

 • Garage

 • Dubstep

  A dubstep eredete a szintén "brit találmányként" aposztrofálható uk garage-ból vezethető le: a pattogó, gyors, r'n'b vokálokkal és a korai drum and bassból ismert basszusokkal megtűzdelt, alapvetően optimista kicsengésű műfajban akadtak kísérletező kedvű producerek, akik a sémát és annak tempóját - körülbelül 140 bpm - alapul véve egy sokkal sötétebb, ridegebb hangzásban kezdtek gondolkodni.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó