Pulzar

Partyajánló

Fingers Crossed Production & Dürer Kert pres. Apparat [GER], LONE [UK] @ Dürer Kert

Fellépők
Dátum 2017. október 7.
Helyszín Dürer Kert
Stílus Electronic
Fingers Crossed Production & Dürer Kert pres. Apparat [GER], LONE [UK]A berlini bázisú Apparat - a.k.a. Sascha Ring - ha nem éppen a Modeselektor duóval alkotta a nemrég feloszlott Moderat dolgait vagy önálló projektjeivel járja a világot, akkor a laborjában igyekszik felfedezni a jövőbeli önmagát. A német elektronikus zenész-producer állandóan meglepi hallgatóit azzal, hogy nem korlátozza zenei tevékenységét egy jól meghatározható stílusra, egyszerre töri meg az új vizeket, miközben hű marad az egyedülálló zenei nyitottságának szelleméhez. Nyilvánvaló szenvedélyét a hangtervezés művészete iránt október 7-én a Dürer Kertben lehet megcsodálni az angol Lone társaságában.Dürer Kert

Fingers Crossed Production & Dürer Kert pres. Apparat [GER], LONE [UK] @ Dürer Kert

A berlini bázisú Apparat - a.k.a. Sascha Ring - ha nem éppen a Modeselektor duóval alkotta a nemrég feloszlott Moderat dolgait vagy önálló projektjeivel járja a világot, akkor a laborjában igyekszik felfedezni a jövőbeli önmagát. A német elektronikus zenész-producer állandóan meglepi hallgatóit azzal, hogy nem korlátozza zenei tevékenységét egy jól meghatározható stílusra, egyszerre töri meg az új vizeket, miközben hű marad az egyedülálló zenei nyitottságának szelleméhez. Nyilvánvaló szenvedélyét a hangtervezés művészete iránt október 7-én a Dürer Kertben lehet megcsodálni az angol Lone társaságában.

Magyar oldalról pedig a Selected Sounds kiadó két prominense foglalja majd keretbe az estét, mégpedig iamyank, valamint 9b0, akit live-ban hallhatunk majd a Dürerben.

Jegyek korlátozott számban kaphatók még a Dürerben, a Vinyl & Woodban, az Aktrecords-ban, valamint az eseményben található további elérhetőségeken.

Apparat [GER - Dj set]

LONE [UK - Dj set]

iamyank [Dj set]

9b0 [live set]

Visual:

Healium Decoration

JEGYEK:

Early bird: 4000 Ft - ELFOGYOTT

Limitált elővétel: 4500 Ft - VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland, musicland.hu, Dürer Kert, Aktrecords, Központ

Normál jegyár: 5000 Ft

www.facebook.com/​events/​806907466150813/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó