Pulzar

Partyajánló

The Debut Spring 01 @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
The Debut Spring 017 hét szünet – ennyi időt adtunk nektek , hogy feltöltődjetek a fergeteges tavaszi partyjainkraJ Március 29.-én újfent olyan exclusive djket hozzunk el nektek a Club Privebe, akik még nem jártak hazánkban és már nagyon várja Őket mindenki!!! Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

The Debut Spring 01 @ Prestige (ex Privé), Budapest

7 hét szünet – ennyi időt adtunk nektek , hogy feltöltődjetek a fergeteges tavaszi partyjainkraJ Március 29.-én újfent olyan exclusive djket hozzunk el nektek a Club Privebe, akik még nem jártak hazánkban és már nagyon várja Őket mindenki!!!

Beharangozó videó: http:/​/​youtube.com/​watch?v=XBczdJis2JU

A fellépőkről néhány videó:

Dél - Afrika: http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=W6Y3glZXeUU

Club Chicago: http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=o21hDw6Fg8w&feature=related
 
Perugia: http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=XvwNDfY3ffo&feature=related




Az egyik úriember Franck Roger Párizsból, a másik pedig Milton Jackson aka Berry Chrisie Glasgowból. Egy francia és egy skót igazi zenei csemege…

 

Párizsból nem sokszor jönnek hozzánk művészek, most eljön a legkomolyabb. Franck úgy bánik a keverővel, mint Lee Burridge és úgy szórakoztat, mint a legnagyobbak. Ráadásul egy igazi partyarc , tehát biztos, hogy fogtok vele találkozni a tánctéren is:J …Saját kiadóján a Realtone Recordsnál, megannyi világsláger jelent már meg.

Franck Roger már 13 éve dj, illetve 7 éve még producer is, olyan ember aki kűldetésének tekinti, hogy a house zene mindenkihez eljusson a világban!Franck ezt azzal is elősegíti, hogy kiadóját számos országba meghonosította, és rengeteg előadót fogalkoztat ezeken a kiadókon keresztül, olyan neveken, mint  Kenlou (Kenny Dope és Louie Vega /USA) Versatile (Dj Gilb'r / France), Crash (Dino & Terry / Canada), Flowers(Japan), Needs (Germany), BBE (uk),Defected rds , Sole Channel ,King Street,Especial(Japan),Spacekat(uk) ....Kétségtelenül Franck napjaink egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb dj/producere!

Munkásságára olyan előadók voltak hatással, mint Steve Wonder,Vince Montana,Mongo Santamaria, és Blaze....Olyan stílusok keresztezéséből hozta össze egyedi hangzását, mint a house, a deep, a dubby a sprituál a törtütemű és a soulful hatások!Első kiadványával rögtön a párizsi deep house közönség kedvencévé vált!A rengeteg zenész, kortárs dj és producer közös munkájaként 2006-ban jelentette meg  12 számos mixlemezét az USA-ban, amit egy világkörüli turné követett!A teltházas bulik után végre hazánkba is ellátogat a már majdnem élő legendának számító, megállíthatatlanul kreatív fiatalember!

 

Milton Jackson napjaink egyik legkomolyabb producere, folyamatosan ontja magából a zenéket és ezáltal formálja ízlésünket. Szinte nem múlik el hónap, hogy ne jönne ki új zenéje az Urbantourqe v freerange recordnál.A house zene azóta fontos Milton Jacksonnak, amióta megkapta a régóta áhított MPC2000-esét a 18. születésnapjára!

Egy évvel később Edinburgh-ból Glasgow-ba költözött, és megjelentette élete első EP-jét a Tronicsole kiadónál, ami egy Mixmag válogatás volt Roger Sanchezzel!Még 3 további EP is megjelent ennél a kiadónál, majd következett a 'The Bionic Boy' 2001-es sikere, amire a közönség elismerésén túl a szakma is felfigyelt!A Bionic Boy tartalmaz néhány igazán emlékezetes single-t is, és a lemez sikerét Milton egy turnéval koronázta meg! Milton akkoriban még a fiatal titánnal, Myloval is dolgozott !2006 a producerelés és rengeteg élő fellépés között találta a tehetséges fiatalt, ezáltal bejárta Európát,az USA-t és Japánt is, arról nem is beszélve, hogy ezzel egy időben 3 EP-t is megjelentetett, a híres és John Digweed által is promótált Urbantorque kiadónál!2007-es kiadványa a Cycles a Buzzyn Fly rádió hallgatói szavazásán bekerült a 10 legkedveltebb szám közé.

Ezzel a teljesítménnyel Milton Jackson megszilárdította helyzetét a mindíg érdekes, dallamos house-tech előadók között! A siker olan helyekre juttatta el, mint a Womb Club Tokyoban, Fabrik Goa Madridban,  Rex Club Paris, Budapest, Club Maria Berlin, Bataclan Paris, Katowice Lengyelország, Norvégia, Irország, Sonar  Barcelonában, Tallinn Észtországban, Portugália, Kobe Japánban, és természetesen az egész Egyesült Királyságba.Milton egy új EP-n dolgozik napjainkban, ami a Winding Road kiadónál fog megjelenni, és amit Shur-i-kan-nal készítenek közösen!

Talán mondanunk se kell, hogy mindkét úriember bejárta már az egész világot, itt az ideje hát, hogy minket is elvarázsoljanak.)


 
 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Andrewboy – Oliva

    Hazánk egyik legnépszerűbb progi DJ-je, második szerzői albumát, a Dirty Dance-t vezeti be ezzel a jól sikerült darabbal, mely címében és hangzásában is még a nyár hangulatát idézi.
  • Jön a Coronita 2008!

    Hazánk legnépszerűbb after-party helyszíne a Club Coronita a Hajógyári Szigeten, mely az ország leghosszabb, legnépszerűbb nappali party-sorozatát látja vendégül. Elérkezettnek láttuk az időt a klub vezetésével, hogy a hely egyik legismertebb rezidensének mixelésében piacra kerüljön a klub első hivatalos válogatáslemeze Coronita 2008 címen.

Kapcsolódó cikkek

  • DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

    Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.
  • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


    Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
  • FeldwarFest - interjú a szervezővel

    2011. május 21-én kerül megrendezésre az ötödik FeldWarFest. A festői környezet és a jó társaság mellett a jó zene évről-évre mind több embert vonz Dunaföldvárra. A szervezőt kérdezve rá kellett jönnünk, hogy ez az egész – minden túlzás nélkül – a szolgálatról, s nem a pénzről szól. De mesélje el Nektek a történetet maga Radovics Milos, a FeldWarFest atyja!
  • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

    Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
  • Andrewboyé az év legjobb hazai elektronikus zenei produkciója

    A kitűntetést a szakma ítéli oda.
  • A spanyol dj Logannn a Mission partyn ma este!!!

    Bombaként robbant a hír, hosszas tárgyalás után sikerült magyar földre csábítani Spanyolország egyik nemzeti ikonját az Eolica Fesztivál rezidensét Dj Logannn-t. Az előzetesen meghirdetett line up tehát kibővült a spanyol lemezlovassal.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó