Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Design Music - John Starlight @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 26.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Tech-house, Minimal, Electro, Progressive House,
House, Drum and Bass
Design Music - John StarlightJohn Starlight - őt Florian Senfter „keltette életre”, aki világraszóló sikert aratott Zombie Nation alteregójával. Ez a második megjelenése Splank-nak, művészi és kreatív ellenpólusa a Zombi Nation név alatti munkájának. Splank a live show-k hatására határozta el, hogy létrehozza John Starlight-ot, önmaga DJ alteregóját.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Design Music - John Starlight @ A38, Budapest

John Starlight - őt Florian Senfter „keltette életre”, aki világraszóló sikert aratott Zombie Nation alteregójával. Ez a második megjelenése Splank-nak, művészi és kreatív ellenpólusa a Zombi Nation név alatti munkájának. Splank a live show-k hatására határozta el, hogy létrehozza John Starlight-ot, önmaga DJ alteregóját.

Guerilla Crew presents: Design Music 2006.05.26.

John Starlight aka Zombie Nation / Cocoon, Gigolo, Television, DKW [D]
Coyote / Deadcode
Naga / Chi-Rec
Rori Breaker / Guerilla Crew

Minimal, Tech-house stage:
Isu / Minimalheadz
Marvin / Trance Wave Rec

Visual: Eclips3 Inzanes

Helyszín: A38 állóhajó Petofi híd budai hídfo / 23:00-05:00
Belépõ elõvételben: 2500 Huf, helyszínen: 3000 Huf
Elõvételi helyek: Akt Records: Budapest V kerület Múzeum krt 7
Trance Wave Records: Budapest VI kerület Révay köz 2
A38 Hétköznap 11-23 ig

Info: 30-338-13-38
Hajó info: 1-464-39-40

John Starlight aka Zombie Nation Biográfia

John Starlight - őt Florian Senfter „keltette életre”, aki világraszóló sikert aratott Zombie Nation alteregójával. Ez a második megjelenése Splank-nak, művészi és kreatív ellenpólusa a Zombi Nation név alatti munkájának. Splank a live show-k hatására határozta el, hogy létrehozza John Starlight-ot, önmaga DJ alteregóját.

Zenével kapcsolatos ambícióinak megtestesülése korábbra, ’94-re tehető, amikor ő és egy kis csapat, akiket "Instant"-ként emlegettek, rendszeresen tartottak illegális partykat szülővárosukban, München-ben. Később egy egyszerű berendezéssel kezdett el zenét szerezni. Ekkor köttettek meg ismeretségei Dj Hell-lel és a Gigoloval. Itt jelent meg, 1999 elején a Kernkraft 400, mely a világ minden táján a slágerlisták élére jutott.

Későbbi szerzeményei még ezen is túlmutattak!
Az első John Starlight EP-t a Lasergun Records adta ki. A misztikus megjelenés nagy elismerést kapott és széles körben játszották.
Nem sokkal ezután, az Art of Preception Records vezetője meghívta Splank-ot, hogy vegyen részt a Warhammer 40K porjectben, amely egy tizenkét megjelenéses split-EP sorozat. A korlátozott példányszámú split EP a Kitbuildozers-szel két hét alatt elfogyott, és a Blood Angels-től a Superstar Records jegyezte. A Blood Angels-t játszotta majd minden techno dj és közülük is kiemelkedő figyelmet szentelt neki Sven Väth, aki egyenesen 2002 trackjének nevezte. Ezek után egyenes út vezetett a Cocoon Recorings-hoz, ami csak a legjobbaknak adatik meg.
Sven Väth Fire albumának egy track-jére is készített remixet (Ghost) amely később a Fire Works –ön volt hallható, valamint Sven is remixelte az ő egyik trackjét (Souls At Zero). A második Zombie Nation studioalbumot 2003-ban jelentette meg saját label-jénél, a Dekathlon Records-nál.
Legutóbbi nagy sikere a Paeng-Paeng volt, amely az Audio Bullys-os Bang-Bang egy sajátos átirata, de korábbról említhetnénk még a John’s Addiction-t is, melynek sikere a fent említett megjelenéseinek érdemeivel is vetekedett.

Starlight zenei elképzelései egybevágnak új kiadójának, a Television Records-nak politikájával, miszerint elhatározta, hogy túllép a korlátozó közhelyek kötöttségein, és inkább független marad a szolgai irányzatoktól és azon határoktól, amelyek egy speciális zenei stílushoz láncolják. Mind Dj-, mind live show-jával Madridtól Canadán át egészen Franciaországig már bejárt minden létező klub-ot és fesztivált.

Letölthető egy régebbi és egy 2005-ös John Starlight mix, www.guerillacrew.hu weboldalon vagy:

http://www.guerillacrew.hu/music/JohnStarlightLiveDanceUnderTheBlueMoon06142003.mp3
http://www.guerillacrew.hu/music/JohnStarlightLive@SputnikIntensivstation07-05-2005.mp3

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó