Pulzar

Partyajánló

Drum Club vs NFS @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. november 11.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, House, House
Drum Club vs NFSÍme egy újabb party, mely két crew együttmûködésének köszönhetõen jött létre. Ezúttal azonban nem két “baráti társaság” fogott össze, hanem sokak szerint a hazai szcéna ellentétes pólusán helyet foglaló két banda “egyesítette erõit”.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Drum Club vs NFS @ Citadella, Budapest

Íme egy újabb party, mely két crew együttmûködésének köszönhetõen jött létre. Ezúttal azonban nem két “baráti társaság” fogott össze, hanem sokak szerint a hazai szcéna ellentétes pólusán helyet foglaló két banda “egyesítette erõit”.

A Drumclub 2005 nyarán indult, a Bladerunnaz szervezésében. A Mokka Cukában tartott rendezvénysorozat keretében olyan neves külföldi fellépõk látogattak el hazánkba, mint például Dj Ink, Alley Cat, Gremlinz, Hydro, Dj Lee, Robyn Chaos és Subfocus. Ahogy hidegebbre fordult az idõ a Drumclub áthelyezte bázisát a Pachába. Az õszi idény elsõ vendége Temper D és K-Fire volt. Az elsõ fedett helyszínes bulin fellépett a Need4Speed két rezidense, Soundhunter és Vida L is. Az NFS havi rendszerességgel megrendezett partijain fõként a hazai DJ-k pakolják a bakeliteket. Az elmúlt pár hónapban szinte az összes honi crew, mint például a Bladerunnaz, Circus Maximus, Tactile, Mindscape – képviseltette magát.

Hazai fellépõk:

A nagyteremben a NFS duó mellett, az október 22-ei Drumclubhoz hasonlóan fellép SKC, aki a rengeteg meghívás mellett a zeneszerzésre is szakít idõt. Készülõben van a következõ 12 inches Commercial Suicide lemez, a Tactile – Super System c. albuma, valamint a Hospital Records négy számot tartalmazó kislemeze, a Future Sound of Budapest.
A Weekendbass teremben a vasárnaponként megtartott partisorozat rezidensei – Sickboy,Norm, Vityoo és Sim, valamint állandó vendégei – Liqiud és Axim - fognak fellépni. A Szolfézs címû rádiómûsor és NullShock két házigazdája, valamint az Eclips3 két oszlopos tagja, Normékhoz hasonlóan, többször is tiszteletét tette a Need4Speed bulikon.

2005 November 11.( Péntek) Citadella


Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó