Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Elővételben 2005-10-15-ig1 000 Ft

Partyajánló

Drum Club - Blame @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-10-16
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass
Drum Club - BlameA Drum Club a most szombati Sub Focus után legközelebb 16-án jelentkezik, mégpedig Blame-et hozzák el, akiről ha még nem hallottál volna, a lentiekben bővebben is olvashatsz!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Drum Club - Blame @ Citadella, Budapest

A Drum Club a most szombati Sub Focus után legközelebb 16-án jelentkezik, mégpedig Blame-et hozzák el, akiről ha még nem hallottál volna, a lentiekben bővebben is olvashatsz!

Drum Club pres. Blame
2005. december 16.
Citadella
1000 / 1500 HUF
elõvétel: Subvibe

line up
Blame (720, Metalheadz, Charge)
Longman (Tactile)
Bratwa (Tactile)
Bal (Bladerunnaz)
Sizenine (Bladerunnaz)

Blame (720 Rec., Metalheadz, Charge)

Ritka az olyan drum and bass producer, aki elmondhatja magáról, hogy megmászta az angol dance top 40 csúcsát, Blame ezen kevesek egyike. A 'Music Takes You'-t a raverek az elsõ helyre lökték a brit tánczenei top 40-es listán. Blame számaira a hardcore alapkiadója a Moving Shadow csapott le. Valamivel késõbb '96 táján Blame zenéi felkeltették LTJ Bukem érdeklõdését, aki meghívta a Good Looking kiadóhoz. A GLO viszlát után Blame éleset váltott, ismét a táncosabb zenék felé fordult, nevét egyre többször emlegették együtt a rave-dj Mampi Swift-ével, Blame zenéi Swift Charge nevû kiadójánál leltek új otthonra. De Goldie is részesült a jóból, Blame már a második Metalheadz maxiját jelenteti meg, és felkerült a legújabb 'Headz nagylemezre is.

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó