Pulzar

Blame

Ritka az olyan drum and bass producer, aki elmondhatja magáról, hogy megmászta az angol dance top 40 csúcsát, Blame ezen kevesek egyike. A 'Music Takes You'-t a raverek az elsõ helyre lökték a brit tánczenei top 40-es listán.

 Blame számaira a hardcore alapkiadója a Moving Shadow csapott le. Valamivel késõbb '96 táján Blame zenéi felkeltették LTJ Bukem érdeklõdését, aki meghívta a Good Looking kiadóhoz. A GLO viszlát után Blame éleset váltott, ismét a táncosabb zenék felé fordult, nevét egyre többször emlegették együtt a rave-dj Mampi Swift-ével, Blame zenéi Swift Charge nevû kiadójánál leltek új otthonra. De Goldie is részesült a jóból, Blame már a második Metalheadz maxiját jelenteti meg, és felkerült a legújabb 'Headz nagylemezre is.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó