Pulzar

Hernan Cattaneo @ Studio Open Air







Kapcsolódó cikkek

  • A HUNGEXPO helyett a STUDIÓban lesz a Snowattack Warm Up

    A korábban beharangozott Hungexpo helyett a III. kerületi STUDIÓban melegíti be a legnagyobb havas-jeges buli, a Snowattack szerelmeseit a Chase and Status, Dub FX és sokan mások. Az időpont marad: November 9.
  • The Edge

    The Edge: A budapesti RTS.FM stúdiójának péntekenkénti klub estje a Fabrik Art Café-ban, a Gozsdu udvarban.
  • Dandy ismét a hazai producerek pártján

    Ahogy már megszoktuk Dandy körül mindig zajlik az élet, nincs ez másként itt az év végén sem.
A folyamatos, hétévéről-hétvégre jelentkező évzáró fellépésözön közben már a jövő évi projekteket tervezgeti, melyek közül az egyik legfontosabb a vadonatúj Dandy mixlemez megjelentetése.
A rendkívül népszerű elődök, a 2004-es „Truesounds in my Bed” mix és a 2006-os Justmusic 002 - mix után 2012 egyik nagy dobásának ígérkezik a soron következő lemez, amelyen az eddigiekhez hasonlóan elsődlegesen a hazai producereké lesz a főszerep.
  • Remixverseny Budai & Vic-kel és a Cre8tionnel

    Az új Budai & Vic bakelit és digitális EP a “Forever” megjelenése alkalmából első alkalommal hirdet remixversenyt Budai & Vic és a négyszámos EP-t megjelentető Cre8tion Records.
  • HYPERSPACE 2011 - 15th Anniversary / Kezdődhet a visszaszámlálás!

    Órák vannak már csak hátra, és végre feldübörögnek a hangfalak a Hungexpo "D" arénájában, hogy végre kezdetét vegye a HYPERSPACE régóta várt, 15 éves születésnapi megarendezvénye.
  • Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

    Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
  • HYPERSPACE 2011 - 15th ANNIVERSARY elővételi jegyek országszerte!

    2011. április 16-án kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb techno rendezvénye, a 15. születésnapját ünneplő HYPERSPACE. A HYPERSPACE 2011 -re január 15-én déli 12 órától megkezdődött az elővételes jegyek árusítása a Deadcode Produkció megújult jegyrendelő rendszerén keresztül, a www.deadcode.hu weboldalon. Január 17-én pedig az összes többi jegyértékesítő helyen is megvásárolhatóak lesznek a legendás rendezvénysorozat belépőjegyei.
  • A Bonus Track karácsonyi ajándéka: Budai!

    Közeleg Karácsony szent ünnepe. Az ünnep, melyet minden ember tiszta szívvel vár. Kiskorban azért, mert kapni jó. Középkorban azért, mert adni és kapni jó. Időskorban pedig azért, mert adni jó. A motiváció tulajdonképpen mindegy, hisz minden esetben a szeretet áll a középpontban és az, hogy boldoggá tegyük szeretteinket. Örömöt szerezni felemelő érzés. Pláne, ha ezt nem csak alkalmakkor teszi az ember. Igaz, mai rohanó világunkban eseményhez kötött minden…
  • Dub FX is gördeszkás punkként kezdte - videóinterjú a Fridge Fesztiválról

    Dub FX-el és barátnőjével Flower Fairy-vel a karrierjükről, szerelmükről és zenei múltjukról beszélgettünk a Fridge Fesztivál nagyszínpada mögött. Kitértünk az extrém sportokra, szabadidőre és természetesen megkérdeztük mit üzennek a magyar diákoknak.
  • FRIDGE Budapest szívében

    ….A csúcson vagy. A jeges szél az arcodba csap. Alattad a szédítő mélység és egy szinte függőleges hófal. Az adrenalin dübörögni kezd a véredben. Még egyszer ellenőrzöd a boardod és elindulsz. A világ megszűnik körülötted. Csak a siklás van... Az ugrás… Az érkezés… A lüktetés...Az őrjöngő tömeg tapsvihara hoz vissza a valóságba. Megint megcsináltad…..
  • A Tron: örökség című film zenéjét a Daft Punk komponálta

    A „Tron: Örökség” várva várt filmzenéje - amit az ikonikus és a kritikusok által is elismert Grammy-díjas francia duó a Daft Punk komponált és producerelt - a Walt Disney Records gondozásában 2010. november 22-én jelenik meg . A film a mozikban 2010. december végén lesz látható Disney Digital 3D-ben és IMAX 3D-ben.
  • Az agyadat akarják

    Skiz Fernando Jr.-ról szokás elmondani, hogy újságíróként kezdte, írt egy könyvet a hiphopról, aztán megalapította saját kiadóját, a Wordsoundot, majd 1995-ben elkészítette első lemezét The Illness címmel, Spectre névvel.
  • Duel interjú

    Láttátok már élőben ezt a fickót? Nem? Érdemes! Sugárzik belőle a lendület és a jókedv. Nem az a mai savanyú, válságtól sújtott dj a pultban. Egy igazi őrült arc.
  • Daft Punkot remixelt a magyar újelektró-duó

    Az interneten jelent meg az a Daft Punk-remixalbum, amely tíz vezető zeneblog nemzetközi együttműködésének eredményeként készült el. A Human After All dalainak egyikét a magyar Tits & Clits duó formálta át, egy dán blog felkérésére.
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
  • Új név, új zenék, régi lendület: hírek Chriss-ről

    A közelmúltban fontos döntést hozott Chriss, Magyarország egyik legnépszerűbb és nemzetközileg is elismert DJ/producere
  • Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

    Lassan több mint 3 év gyümölcsöző kapcsolat után újabb babérokat készül aratni az egyik legsikeresebb hazai producer trió: Chriss, Yvel és Tristan. Hármójuk közül Chriss az, aki élete legutóbbi évtizedét mint top DJ/producer élte le Magyarországon, s gyakorlatilag az ő szárnyai alatt vált kis hazánk másik nagy kedvencévé, s nemzetközileg is elismert művésszé az elmúlt 3-4 évben az Yvel&Tristan duó.
  • Egy csipetnyi Daft Punk!

    Mostantól te is elsajátíthatod a Daft Punk hangzást ezzel a kissé butuska, ám annál inkább szórakoztató QWERTY keyboard web alkalmazással, amely iDaft néven található meg.
  • Duft Punk filmzene

    Friss hírek szerint a francia párost kérték fel az új TR2N filmzenéjének megalkotására.
  • Megtévesztés áldozata a Daft Punk !

    Tegnap a Shanghaiist website tette közzé, hogy egy eddig ismeretlen Daft Punk show várható a városban Február 13.-án, amelyről további információk egy Facebook profilon voltak elérhetőek (Amelyről most már a show lekerült.).
  • Mozgalmas augusztus

    Chriss körül idén nyáron is besűrűsödtek az események, így szorosan az előző hírlevelünk nyomában íme a legfrissebb hírek kedvencünkről!
  • Megalakult Chriss új kiadója a C-Audio Records

    Eddig a Foundation Records égisze alatt ontotta a jobbnál jobb megjelenéseket az ország egyik legismertebb és elismertebb lemezlovasa. Azonban emellett most egy új kiadót is indít C-Audio Records néven.
  • DJ Budai interjú

    A Fondation Records gondozásában november végén megjelent I Love Deep 01 mixlemeze kapcsán beszélgettünk Budaival.
  • Yvel & Tristan interjú

    Yvel & Tristan üstökösként robbantak be a hazai elektronikus zenei életbe. Több netes rádión is műsoruk van és rendszeres fellépői az ország neves klubjainak. A srácokat faggattam legújabb megjelenésük kapcsán, de a többit meséljék is el ők. Jó olvasást hozzá…
  • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

    Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.
  • Chriss / Foundation Records hírek - június

    A nyár a legtöbb helyen az uborkaszezon kezdetét jelenti, nem így a Foundation Records háza táján. Május végétől az FR két új kiadványa is elérhető a www.beatport.com, a www.juno.co.uk és a www.3beatdigital.com on-line zeneboltokban!
  • rmx verseny

    A Foundation Records és a Justmusic.fm csapata gondolt ismét egyet: meghirdetik első közös remix-versenyüket. A feldolgozásra szánt mű nem más, mint a The Quasar által készített, már-már klubhimnusszá avanzsált October című szerzemény. Ez az a szám, amely nem egy világsztár táskájában ott lapult. Előszeretettel pörgette a világ minden táján Dave Seaman vagy éppen Hernan Cattaeno. A legnagyobb sikernek mégis az könyvelhető el, hogy John Digweed egymás után három különböző verzióban is játszotta a Kiss100-on.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Domyan - Balaton

    Megjelent az Oversized Records 20. kiadványa, Domyantól a Balaton EP! A szakmai berkekben nagy megbecsülésnek örvendő magyar kiadó ezzel egy igen szépen felfelé ívelő pályafutást koronázott meg, hiszen az EP-n valóságos kis belföldi elitkommandót vonultat fel, az élen az eredeti alkotóval, Domyannal.
  • Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

    Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.
  • Chriss Ronson & Duel - Free Fallin –újabb mestermunka

    Újabb mestermunka, ezúttal az AlterImage Recordings égisze alatt Chrisstől és Dueltől. A május 6-án napvilágot látó anyag lesz a kiadónak a 13. megjelenése.
  • Jaffa Surfa - Slodens

    Foundation records lágyabb vizein evezve olyan gyöngyszemek jönnek szembe velünk, mint Jaffa Surfa aka Zee – Slodens EP-je. A ritkaságba menő magyar vokállal fűszerezett anyag remek deep house EP.
  • Chriss Ronson nyári termése

    Mozgalmas nyarat tudhat a háta mögött ismét Chriss Ronson. Több válogatás albumon és EP-n jelentek meg a tavasz gyümölcsei. A nyárnak lassan vége de a felvételek folyamatosan jelennek amelyeket Ti is nyomon követhettek a www.beatport.com oldalon.
  • Bcraack - Butterfly

    A nagy sikerű „Waterlove” után a napokban megjelent Bcraack második lemeze a Foundation Records gondozásában.
  • Lank - Good Evening EP

    A magyar elektronika pegazusa, a zseniális ifjú Lank a lehető legszebben kíván nekünk jó estét a Foundation Records jóvoltából: itt a Good Evening EP!
  • Megjelent a PROFILE 25 - The Fan / HOT X remixe

    December 08.- án látott napvilágot a PROFIL 25 – The Fan című lemeze a Foundation Records gondozásában, melyre a DEADCODE Boss HOT X , Tibor Horvath néven készített egy masszív , táncparkettrengető átdolgozást.
  • Újabb Budabeats megjelenés

    A Budabeats netlabel új anyaga a magyar elektronikus színtér egyik meghatározó formációjának az „Ez a divat” zenekar mutáns funkpop száma.
  • I Love Deep 01. Mixed By Budai

    Több mint hatévnyi, számtalan, felejthetetlen party-t követően, november közepétől hazavihetővé és kézzelfoghatóvá válik az élmény!
  • The Quasar - Over The Gravity EP

    A nagyobb on-line lemezboltokban már elérhető a The Quasar - Over the Gravity EP!
  • The Quasar – Soda Inc. és Deep Collective remixek

    A The Quasar tovább folytatja menetelését a nemzetközi hírnév felé! Az Over The Gravity már korábban átlépte hazánk határait, hiszen szerepelt a John Digweed Transitions showjában elhangzott, fél órás The Quasar produceri mixben, most pedig a dallal kapcsolatban két EP megjelenés is küszöbön áll.

Ajánlott rádiók a partyhoz

Ajánlott videók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó