Pulzar

CikkFriss

Dandy ismét a hazai producerek pártján

Létrehozva 2011-11-21
Stílus Dub, House, Progressive House
    0,00

Dandy ismét a hazai producerek pártján

Ahogy már megszoktuk Dandy körül mindig zajlik az élet, nincs ez másként itt az év végén sem.
A folyamatos, hétévéről-hétvégre jelentkező évzáró fellépésözön közben már a jövő évi projekteket tervezgeti, melyek közül az egyik legfontosabb a vadonatúj Dandy mixlemez megjelentetése.
A rendkívül népszerű elődök, a 2004-es „Truesounds in my Bed” mix és a 2006-os Justmusic 002 - mix után 2012 egyik nagy dobásának ígérkezik a soron következő lemez, amelyen az eddigiekhez hasonlóan elsődlegesen a hazai producereké lesz a főszerep.

 Ezért, itt és most szeretnénk felhívni minden hazai producer figyelmét, legyen az kezdő, félprofi, vagy akár vérprofi, hogy amennyiben szerepelni szeretne a leendő mixalbumon és emellett BEFEJEZETT kiadatlan, vagy akár kiadott saját zenék bújnak meg valamely adathordozóján, akkor azokat mielőbb juttassa el az alábbi email címre:

dandymixdemo@gmail.com

Ez a cím egyfajta dropboxként szolgál, ahol a december 31-éig beérkezett művek műfajtól függetlenül egytől-egyig meghallgatásra kerülnek, és végül a legjobbak a megjelenő mixlemez gerincét fogják képezni!
Egy szó, mint száz, ha ismersz olyan alkotót, akinek művei megfelelnek a fent leírtaknak, akkor feltétlenül értesítsd a lehetőségről, vagy ha netán ez a személy pont Te vagy, akkor ne késlekedj elküldeni a trackjeidet!

Még több Friss

Ajánlott letöltések

  • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

    Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó