Pulzar

Megalakult Chriss új kiadója a C-Audio Records

Eddig a Foundation Records égisze alatt ontotta a jobbnál jobb megjelenéseket az ország egyik legismertebb és elismertebb lemezlovasa. Azonban emellett most egy új kiadót is indít C-Audio Records néven.

Ha skatulyázni akarunk, akkor a Foundation Records marad a már tőle megszokott progressive, progressive house stílusnál, az új C-Audio pedig house, deep house és tech-house zenéket jelentet meg.

A C-Audio legelső hivatalos megjelenése a Renaissance Hungary mixed by Chriss mixlemez.

Fontos kiemelnünk, hogy ez a lemez kizárólag a Renaissance Hungary turné állomásain lesz elérhető, ahol az első 300 vendég ajándékba kapja.

Természetesen mind a Foundation Records, mind a C-Audio Records kiadványait továbbra is megtaláljátok a Beatport, illetve Juno digitális letötlő oldalakon.


Kozma Orsi és Chriss közös munkája


Kozma Orsi hangját már jó néhányszor megcsodálhattuk. Chriss-el közösen egy sláger gyanús tracket sikerült elkészíteniük, a My Travel-t . Orsi vokálja és az ő zenei alapjai tökéletesen kiegészítik egymást. A klipforgatás a napokban zajlik, amelynek az eredményét áprilistól tekinthetitek meg a zenecsatornákon, de már most nagyon jól szerepel a dal a játszási listákon és a dj-k táskájában is már alapelemnek számít.

Az EP-re olyan előadók készítettek remixet, mint: Bárány Attila & Antonyo, Yvel & Tristan és b.craack. Az anyag a Universal-nál jelenik meg, amely garancia a minőségi munkára.


Renaissance turné hírek

Három állomáson van túl a Burn presents: Renaissance Hungary mixed by Chriss lemezbemutató turné. A legutóbbi romániai fellépés is hatalmas siker volt a határainkon túl élők körében is. Ez bizonyítja, hogy a Renaissance brand és Chriss sok éves munkája együtt egy ütőképes formáció, amely szeptemberig be van táblázva az ország és határainkon túli Top Clubok dátumaival. Több fellépés alkalmával is Chriss mellett köszönthetjük a pultban az angliai kiadó rezidenseit Marcus Jamest és Neil Quigleyt&

A turnékon egyedi klubdekoráció és ajándék Renaissance mixlemezek fogadják a vendégeket. Ne maradj le, mert a lemezt csak a turnék alkalmával szerezheted be.


Justmusic 005

Elérkezett a Justmusic széria az 5. lemezéhez. Cartman és Kühl összeállításában fog megjelenni, amelyről Chriss sem maradhat le egy-egy track erejéig. Cartman lemezére a Space Time  The Quasar felvétel került fel, Kühl mixére pedig a Chriss és Yvel & Tristan közös remekműve a Panama. A megjelenés dátuma még nem ismert, de figyeljétek Chriss és a Justmusic weblapját ahonnan minden információt, megkaptok az anyaggal kapcsolatban.The Quasar & The Pressure  Take Me Over


Hamarosan megjelenik The Quasar & The Pressure közös munkája a kanadai Ready Mix Records gondozásában a Take Me Over. Az EP-re olyan előadók készítenek remixet, mint Scope és Sebastian Davidson. A kiadó égisze alatt eddig olyan elismert művészek jelentették meg munkáikat, mint: Moonbeam, Stan Kolev, Markomm, Tarot.The Quasar - Northern Wind; 33


A The Quasar számára is termékenynek ígérkezik ez az év is. Az idei év következő megjelenései a The Quasar - Northern Wind és a 33 című felvétele, amely hamarosan a virtuális lemezboltok polcaira kerül.

A trackekre olyan előadók készítenek remixet, mint: Eelke Kleijn, Stan Kolev , Richie Kay.


Monitor Online Show:
Minden szerdán - Chriss és Dandy - 20.00 - 23.00 - justmusic.fm

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó