Pulzar

Partyajánló

Private Sounds @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Private SoundsÉrzések és emberek jönnek-mennek, de egyvalami egészen biztosan mindig velünk marad: a ZENE! Rá mindig számíthatunk... Ha úgy akarjuk, könnyeket csal a szemünkbe, ha pedig olyan a kedvünk, akkor táncra perdít, buja vágyakat kielégít, ha akarjuk, elringat, elfújja a bánatot, letörli a könnyeket. Lehunyt szemmel hol a vágy birodalma, hol szívbemarkoló emlékképek, hol meg villódzó színek, árnyak és fények lepik el a képzeletünket.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Private Sounds @ Prestige (ex Privé), Budapest

Érzések és emberek jönnek-mennek, de egyvalami egészen biztosan mindig velünk marad: a ZENE! Rá mindig számíthatunk... Ha úgy akarjuk, könnyeket csal a szemünkbe, ha pedig olyan a kedvünk, akkor táncra perdít, buja vágyakat kielégít, ha akarjuk, elringat, elfújja a bánatot, letörli a könnyeket. Lehunyt szemmel hol a vágy birodalma, hol szívbemarkoló emlékképek, hol meg villódzó színek, árnyak és fények lepik el a képzeletünket.

Mi másra lehet még szükségünk ebben az életben? A ZENE a legjobb barátod, a társad, a támaszod, a vigaszod, a takaród, a szeretőd ölelő karja vagy egyszerűen csak a papírzsebkendőd...

Május 10-én újra együtt lehetünk a legjobb barátunkkal, a társunkkal, aki most olyan testet ölt, melyet láthatunk és hallhatunk is egyszerre: Private Sounds újra a Privében!!!

Igen, ami egy évvel ezelőtt még csak tétova vágy volt néhány lelkes zenészben és zeneszerető szervezőben, az mára a valóság: a ZENE és az emberek találkoztak, megszerették egymást, s ez a szoros és szétszakíthatatlan ősi, misztikus állapot itt végre természetes egyszerűséggel újra helyreállt. Hogy ez lenne a siker? Vagy hogy egyáltalán mi is vezérli a csapat tagjait?

 Íme a fellépőktől elhappolt egy-egy gondolat, ami többet mond el róluk, mint egy több oldalas életrajzi leírás:

 „...Siker, mi az a siker..?! Az számít, amikor buli után odajönnek hozzám és elmondják, hogy szeretik a zenéimet..” – Forteba

 „...Önzetlen szeretet mindig, minden pillanatban, amely ott van mindannyiunk szívében...” – Koohnka

 "...Sohasem szerettem az előre kiszámítható dolgokat és a formaságokat. Majd jön, aminek jönnie kell...” – Lank

 „...Az elismerés jó dolog, jó érzés, mikor odajön valaki gratulálni, vagy hallod a zenédet valaki mixében, de ettől nem változik meg a világ...” – From P60

 „...A popsztárok csilloghatnak, mi nem...” - Stone

 „...Igyekszem minden vonalon magamat adni, és amíg ez így lesz, addig nem lesz probléma...” – Pax

„...Számomra nagy megtiszteltetés és öröm, hogy ennyi lelkes ''rajongó'' választja nap mint nap az értéket a kommersz világ helyett! Köszönöm nektek!..” – Six

Heten vannak, és még véletlenül sem gonoszok. Ők a mi papírzsebkendőink, vágykeltőink, elringatóink, akiktől a legtöbbet kapjuk, amit ember embernek adhat: értéket, pozitív érzéseket, gyönyört, élvezetet, vagyis: MŰVÉSZETET!

 

Írta: Murvai Magdolna

Találkozzunk május 10-én a Privé előtt, kapunyitáskor!

Mix: Private Sounds 08 – Mixed by Forteba


http:/​/​www.musicforever.hu/​
 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Clark és a Totemek

    8 évet követően Clark 5. albumával jelentkezik a következő hónapban.
  • Squarepusher – Just A Souvenir

    A tizenegyedik albumával jelentkezik a Warp kiadó egyik legnagyobb sztárja, Squarepusher. Tom Jenkinson egy képzeletben átélt tudományos-fantasztikus rockkoncert fantáziaképeivel örvendezteti meg a rajongóit a Just A Souveniren, és nemsokára Budapesten is fellép.
  • A Warp kiadó szülinapi DVD-je

    A Warp kiadó fennállásának 15. évfordulóját egy különleges dvd-vel ünnepli ami a Warp Vision nevet kapta.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó