Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2008. április 12.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Plump DJ’s (Lee Rous, UK) @ A38, Budapest

Fellépők
Plump DJ’s (Lee Rous, UK)Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A duó 1999-ben hallatott magáról először Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amelyet az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű breakskiadó, a Fingerlickin' jelentetett meg.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Plump DJ’s (Lee Rous, UK) @ A38, Budapest

Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A duó 1999-ben hallatott magáról először Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amelyet az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű breakskiadó, a Fingerlickin' jelentetett meg.

Az azonnali siker kézzelfogható volt: a 2000-es bemutatkozó album, az A Plump Night Out óriásit durrant.

Ezt követően 2001-ben az egyik angol kultúrális magazin a Mixmag felkérte a párost egy mix CD elkészítésére. A CD Elastic Breaks néven látott napvilágot, amelyet többek közt Freq Nastyvel, és General Midivel karöltve alkottak meg.

A Plump DJ’s vidám funkybreakjét egész egyszerűen zabálta a nép, és ez nem is változott sokat az elmúlt nyolc évben. A világon mindenhol óriási tömegek várják fellépéseiket, és soha senki nem távozik azokról kielégítetlenül.

A Fabric club 2002-ben felkérte a “művész párost”, hogy készítsék el a FabricLive széria soron következő mix CD-jét.

A 2003-as Eargasm című nagylemezük megjelenése akkora népszerűségnek örvendett, hogy hatására duó a Fabric Clubban Eargasm néven partysorozatot is indított.

A 2005-ös Saturday Night Lotion amit a 3. albumuknak is tekintenek, végleg a legnagyobb producer – előadók közé emelte őket.

Sikersorozatuk megkoronázása képpen a 2008-as Breakspoll-on, a világ első számú, immár hetedszer megrendezett breakbeat szavazásán három díjat is besöpörtek.

A legjobb producer a Plump Dj's, ezzel összhangban System Addict EP-jük az év kislemeze lett, valamint állandó rendszerességgel megtartott partysorozatuk, az Eargasm is elnyerte az Év klubsorozatának kijáró díjat. A banda neve összeforrt a Fingerlickin' Records pályájával, akik az idei szavazáson a legjobb kiadónak kiáltott ki a szakma. A Plump DJs fiúk azon kevés breakbeat előadók közé tartoznak akiknek a számait több neves rádió is folyamatosan játsza a világon.

Koncert terem

SKEAM / Analogue, Subscope

CREZ / Analogue

Vip bár

MAR-C and guests

Dátum: 2008. április 12.

Helyszín: A38 hajó

Elővételes jegy: 2500 Ft

Helyszínen: 3000 Ft

Jegyek elővételben az A38-on

Info line: 0670 275 36 59 és 061 464 39 40

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

    Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
  • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

    Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
  • Magyar hangoktól mocskos a holland éjszaka

    Gondolom egyetlen electro és house fannak sem kell bemutatni a Dirty Dutch „Blackout” névre keresztelt amszterdami partit, amelyre évente legalább harmincezer elektronikus zene rajongó vált jegyet, a buli hangulatát visszaadni kívánó korongot pedig legalább ugyanennyien vásárolják.
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Portishead és Fedde Le Grand az Exit fellépői között

    A júliusi újvidéki Exit fesztivál eddig bejelentett fellépőinek sorába, az Arcade Fire, Hadouken!, Tiga, James Zabiela és Gramophonedzie mellé új előadó került a napokban, a legendás bristoli trip-hop csapat, a Portishead.
  • Afrojack lavinát indít a Snowattacken!

    A Snowattack egyedülálló a "hazai" fesztiválpalettán és nem csak a különleges helyszín miatt, hanem mert egyszerűen nem lehet beskatulyázni. Náluk a zenei stílusok jól megférnek egymás mellett, legyen az breakbeat, house, techno, R'n'B vagy hip-hop. Egy ilyen rendezvény line up-jából nem maradhatott ki Afrojack, aki garantáltan megrengeti az alpesi hegyeket a lavinaindító Bangduck-kal.
  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.
  • Fedde le Grand interjú

    A Sensation White sztárvendége volt az elmúlt hétvégén Fedde le Grand, mi is szóra bírtuk egy rövid interjú erejéig.

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó