Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2008. április 12.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Plump DJ’s (Lee Rous, UK) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. április 12.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Breaks
Plump DJ’s (Lee Rous, UK)Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A duó 1999-ben hallatott magáról először Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amelyet az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű breakskiadó, a Fingerlickin' jelentetett meg.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Plump DJ’s (Lee Rous, UK) @ A38, Budapest

Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A duó 1999-ben hallatott magáról először Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amelyet az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű breakskiadó, a Fingerlickin' jelentetett meg.

Az azonnali siker kézzelfogható volt: a 2000-es bemutatkozó album, az A Plump Night Out óriásit durrant.

Ezt követően 2001-ben az egyik angol kultúrális magazin a Mixmag felkérte a párost egy mix CD elkészítésére. A CD Elastic Breaks néven látott napvilágot, amelyet többek közt Freq Nastyvel, és General Midivel karöltve alkottak meg.

A Plump DJ’s vidám funkybreakjét egész egyszerűen zabálta a nép, és ez nem is változott sokat az elmúlt nyolc évben. A világon mindenhol óriási tömegek várják fellépéseiket, és soha senki nem távozik azokról kielégítetlenül.

A Fabric club 2002-ben felkérte a “művész párost”, hogy készítsék el a FabricLive széria soron következő mix CD-jét.

A 2003-as Eargasm című nagylemezük megjelenése akkora népszerűségnek örvendett, hogy hatására duó a Fabric Clubban Eargasm néven partysorozatot is indított.

A 2005-ös Saturday Night Lotion amit a 3. albumuknak is tekintenek, végleg a legnagyobb producer – előadók közé emelte őket.

Sikersorozatuk megkoronázása képpen a 2008-as Breakspoll-on, a világ első számú, immár hetedszer megrendezett breakbeat szavazásán három díjat is besöpörtek.

A legjobb producer a Plump Dj's, ezzel összhangban System Addict EP-jük az év kislemeze lett, valamint állandó rendszerességgel megtartott partysorozatuk, az Eargasm is elnyerte az Év klubsorozatának kijáró díjat. A banda neve összeforrt a Fingerlickin' Records pályájával, akik az idei szavazáson a legjobb kiadónak kiáltott ki a szakma. A Plump DJs fiúk azon kevés breakbeat előadók közé tartoznak akiknek a számait több neves rádió is folyamatosan játsza a világon.

Koncert terem

SKEAM / Analogue, Subscope

CREZ / Analogue

Vip bár

MAR-C and guests

Dátum: 2008. április 12.

Helyszín: A38 hajó

Elővételes jegy: 2500 Ft

Helyszínen: 3000 Ft

Jegyek elővételben az A38-on

Info line: 0670 275 36 59 és 061 464 39 40

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó