Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 000 Ft
Elővételben 2008. február 29.-ig3 500 Ft

Partyajánló

DJ Krush (J) @ A38, Budapest

Fellépők
DJ Krush (J)DJ Krush pár éve már adott egy zseniális-közeli koncertet az A38-on. Az absztrakt hiphop nagy japán zen-mestere visszatér, hogy életmű-DVD-jének kiadása alkalmából ismét bemutassa, milyen a dzsesszel, elektronikával elegyített okos és elmélyült hiphop.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

DJ Krush (J) @ A38, Budapest

DJ Krush pár éve már adott egy zseniális-közeli koncertet az A38-on. Az absztrakt hiphop nagy japán zen-mestere visszatér, hogy életmű-DVD-jének kiadása alkalmából ismét bemutassa, milyen a dzsesszel, elektronikával elegyített okos és elmélyült hiphop.

2008.02.29 - A38 hajó

DJ Krush (J) live, Suhaid & Barabás Lőrinc & DJ Future, Cadik



Elővétel: 3500 Ft
A fellépés napján: 4000 Ft

Hideaki Ishi, azaz DJ Krush az elektronikus zene legnagyobb mágusai közé tartozik, azon kevesek elitklubjába, akik - mondjuk Matthew Herberthez, Amon Tobinhoz hasonlóan - kitörtek a szubkultúra keretei közül, és korunk meghatározó muzsikusai között tartják számon őket.

DJ Krush meghatározó közege a hiphop, annak is belassult, bonyolult ritmusképletekre épülő absztrakt válfaja. Krush ezeket gyúrja-keveri-kavarja dzsesszes, drum and bass-zes, breakbeates elemekkel, úgy, hogy a végeredmény egészen különleges, csak rá jellemző, finoman átszellemült anyag lesz. Krush meglepően meditatív művész, zenéiben jócskán felfedezhetők a japán buddhizmus hagyományai, ahogy egyik (legjobb) lemezének címe is mondja: Zen.

Producerként és DJ-ként gyorsan a legnagyobbak közé emelkedett: komoly együttműködésekben vett részt, a Zap Mamától Guruig, melyek megkoronázása a Coldcuttal közös, furcsa dupla koncept-remixalbum, a Back in the Base, ami az absztrakt hiph op megkerülhetetlen mérföldköve.

Ilyen életművel nem csoda, hogy az utóbbi időben inkább önnön emlékművét építi. Japánban nemrég jelent meg három DVD-be sűrített összegző kiadványa, amelynek világpremierje alkalmából nagyszabású turnésorozatba kezdett. Idén februárban Európát veszi célba élő projektjével, ennek egyik állomása lesz az A38 Hajó, ahol 2004-ben már emlékezetes koncertet adott.

http://a38.hu/?p=programok&id=1209

http://a38.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Dusty Kid naplója

    Az elektronikus zenei világba üstökösként becsapódó olasz producer, Dusty Kid az új albuma munkálatait végzi, ami a Boxer Recordings gondozásában lát majd napvilágot.
  • A Toolroom újra úton !

    A Toolroom bejelentette világ körüli útjának dátumait, amelyek alkalmával egybevágóan a méltán népszerű Toolroom Knights mix sorozatának legújabb, Benny Benassi által mixelt CD-jét ismertetik a közönséggel.

Ajánlott lemezek

  • TOOLROOM KNIGHTS 3.0 – új mixlemez MARK KNIGHT-tól!

    Már idáig is kolosszálisra sikeredett a 2010-es esztendő a Toolroom Records maestrója, Mark Knight számára. Tavasszal Grammy-díj jelölés, toplistás megjelenések egész sora, na és persze fellépések világszerte a legfelkapottabb klubokban és fesztiválokon.
  • DUSTY KID VISSZATÉRT A DUOTEQUE-VEL!

    Két és fél éves szünet után Dusty Kid és Andrea Ferlin végre valahára felélesztette a sok dj és zenerajongó kedvencének számító Duoteque formációt.
  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.
  • Jön a Toolroom Knights 2.0!

    A Toolroom Records feje, Mark Knight összeállította kiadója mix sorozatának legújabb tagját.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó