Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Shabaam Birthday Party @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2007. február 2.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Drum and Bass, Electro, House, Progressive House,
Tech-house, House
Shabaam Birthday PartyImmár hagyományosnak mondható Kecelen, hogy minden év február elején van a legfiatalabb rezidens szülinapi partyja. Shabaam bulija idén is kötelező programnak ígérkezik Kecelen!Club Korona, Kecel,

Shabaam Birthday Party @ Club Korona, Kecel

Immár hagyományosnak mondható Kecelen, hogy minden év február elején van a legfiatalabb rezidens szülinapi partyja. Shabaam bulija idén is kötelező programnak ígérkezik Kecelen!

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján biztosak lehetünk abban, hogy nem mindennapi buliban lesz részünk. Erre a legjobb bizonyíték mindjárt maga a line up. Idén 11 DJ-t sikerült összegyűjteni, hogy együtt ünnepelhessétek majd Shabee születésnapját. A nagyteremben a három badgirls rezidens mellett (James Cole, Pat Duff, Shabaam) egy régi kedvenc is felbukkan majd Pöli személyében. Rajta kívül a szintén a Made Inn projectben tevékenykedő Dave Van N "Norbika" teszi tiszteletét. Andrewboy is régen járt már a klubban, ezen az estén neki is lehetősége nyílik arra, hogy megmutassa mit is tud. A kisteremben is igazi csemege vár rátok!A house szerelmeseinek ezen az estén a bonyhádi house betyár Zee és Madox játéka nyújt majd felejthetetlen élményt. A Truesounds legénységét erősítő Madox most debütál majd Kecelen. A Just Music.fm-től Cartman pörget majd a bárban, a helyi South Session fomáció (Áky, Joshic) társaságában.


A születésnapos

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó