Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

TECH TIME with PET DUO @ Club Q (ex Play club), Gödöllő

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 23.
Helyszín Club Q (ex Play club), Gödöllő
Stílus Techno, Progressive House, Tech-house, Minimal,
House, Techno, Trance, House
TECH TIME with PET DUO2005.09.23_TechTime_Club Play-Gödöllő= PED DUO (Brasil) - NO COMMENT...Club Q (ex Play club), Gödöllő,

TECH TIME with PET DUO @ Club Q (ex Play club), Gödöllő

2005.09.23_TechTime_Club Play-Gödöllő= PED DUO (Brasil) - NO COMMENT...

Fellépők:
-PET DUO /bra
-NorY
-Behnam -Newl -Asa & Max -Steve Brick & ZrG
...



A PET Dou tagjai, Ana Luiza Gelfei és David Merlino 1994-ben a legendás sao paulo-i Hell's Club-ban találkoztak először, melyből később szerelem, majd házasság lett. Úgy gondolták, hogy frigyüket a DJ-pultban is szentesítik, ennek gyümölcseként jött létre 1997-ben Brazília azóta legnépszerűbb techno-projektje, a PET Duo. 1997-ben az Orypabu Rave nevű rendezvényen szerepeltek először kettesben a lemezjátszók mögött. A következő két évben országos hírnévre és népszerűségre tettek szert, melynek köszönhetően rezidensi pozícióba invitálta őket Brazília talán legnépszerűbb techno klubja, a Loca. Ez nagy lökést jelentett a szárnyait bontogató PET Duo számára és még ugyanabban az évben igen magas elismerésben részesültek. A Loca pénteki partijai ugyanis elnyerték az egyik vezető brazil napilap, a Folha De Sao Paolo 'Best Regular Night', azaz a legjobb állandó programnak járó díját. Azóta pedig többször is az év legjobb techno lemezlovasa(i)nak bizonyultak hazájukban.

2000-ben lehetőségük nyílt arra, hogy belekóstolhassanak a londoni underground techno partik világába és olyan nevek társaságában léphessenek fel, mint Chris Liberator, Guy 'Geezer' McAffer, DAVE The Drummer vagy Pounding Grooves.A következő évben Ana Luizát beválasztották a Red Bull Music Academy tagjai közé, így mindketten Londonban maradtak. Ezután igen hamar a szigetországi acid partik, mint például a Dogstar, az Acid Park, vagy az Antiworld elengedhetetlen szereplőivé váltak. Szintén 2001-ben Ana és David elkezdett partikat szervezni Brazíliába – DAVE The Drummer, Marco Bailey és Cristian Varela voltak többek közt a vendégeik.

2002 vége hozta meg számukra az igazi betörést a globális techno-szcénába. DJ Rush meghívásának köszönhetően részt vehettek a Kne' Deep Tour-on, mely méltó elismerése volt a karrierjük építésére áldozott rengeteg munkának és fáradtságnak. Ennek a turnénak köszönhetően a clubberek Európa szerte (Németország, Luxemburg, Ausztria, stb....) megismerhették a PET Duo nevet. A turnét követően aztán még szorosabbra fűzték a köteléket DJ Rush-al és hivatalosan is leszerződtek a Kne' Deep-hez.

Ebben az évben végre saját zenék készítéséhez is hozzáláttak, melynek első eredményei egy hamarosan megjelenő brazil válogatáson, a 'Bitsmag'-on lesznek majd hallhatók. És ez még csak a kezdet... Mindezek mellett még a sao paolo-i 97FM rádión. 'Clubtronic' néven szombat esténként műsort is szerkesztenek és vezetnek.

Számos brazil klub rezidensi pozíciójának ellátása mellett gyakran átruccannak az öreg kontinensre is. Nemrég indultak újabb európai turnéjukra, melynek egyik állomásaként szeptember 23.-án a Tech Time Partysorzat otthonábnan, a gödöllői Club Playben találkozhatunk a duóval.

Fellépéseik során mindig négy lemezjátszót és két keverőpultot használnak. Energikus és sötét szettjeikben a techno szinte összes arcát felvonultatják, remekül ötvözve például a funky hangzást a szigorú ritmusú, kemény hard-techno-val.

A PET Duo-nak amelett, hogy kivételes képességük van ahhoz, hogy zenéjükkel és technikai ügyességükkel elkápráztassák a közönséget, példát is mutatnak arra, hogy a varázserő és az egyéniség az, ami igazán számít. Tehát a Club PLAY lelkes közönsége is meggyőződhet Ana és David lenyűgöző produkciójáról.

www.CLUBPLAY.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó