Pulzar

Partyajánló

Fields of Joy 6.5 - Back 4 more @ Mokka Cuka

Fellépők
Fields of Joy 6.5 - Back 4 moreAugusztus 20.-án ismét Fields of Joy a Mokka Cukában! Ezúttal D Bridge, és Stamina MC lesznek a Bassfield vendégei, a Breakfielden pedig Soto teszi tiszteletét! Mokka Cuka

Fields of Joy 6.5 - Back 4 more @ Mokka Cuka

Augusztus 20.-án ismét Fields of Joy a Mokka Cukában! Ezúttal D Bridge, és Stamina MC lesznek a Bassfield vendégei, a Breakfielden pedig Soto teszi tiszteletét!

Fields Of Joy 6.5 - Back 4 more
2005. augusztus 20.
Mokka Cuka
belépõ: 1500 / 2000


Bassfield
D-Bridge (Bad Company UK, Exit Rec., Metalheadz)
Stamina MC (Movement, V Recordings) - MC/DJ set
Chris.su (Tactile)
Longman (Tactile)
Bal (Bladerunnaz)

Breakfield
SOTO (Botchit ? Scarper)
TB Gon (Trancewave)
Marvin (Trancewave)
Psure (Title Fight)

D-Bridge (Bad Company UK, Exit, Metalheadz)

A külön utakon járó Bad Company tagok közül jelenleg legtöbbet D-Bridge nevével lehet legtöbbet találkozni. Fresh ideiglenes távozása után a nevüket Bad Company UK-re változtató maradék három a Bullit Time EP-vel a leheto" legjobban indított, és a Metalheadz Platinumon is o"k jegyzik az elso" megjelenést. Nem is akármilyet, hiszen a Bellini, de fo"leg a True Romance tarolt dnb-körökben.
Ido"közben a Platinumos számokat is jegyzo" D-Bridge is levált a csapatról, hogy megalapítsa az Exit Recordingsot és a közösködéseinek teret adó Exit VS-t. Az Exit és a VS eddig öt maxit termelt, és D-Bridge a Bad Company korszakhoz képest egy egészen más, könnyedebb, mélyebb és izgalmas zenei világot tár a hallgatóság elé. Érdemes megemlíteni, kikkel is közösködött D-Bridge, a lista igazán impozáns: Calibre, AI, Commix, Concord Dawn és Fierce. Utóbbival a tervek szerint egy nagylemezt is készítenek. D-Bridge igazi kétarcú játékos, nem csoda, hogy keresett olyan kiadóknál, mint a V, Liquid V és Bingo, de ugyanakkor remixel Technical Itch-nek és közös számot ír Dylannel.

Stamina MC (Movement, V Recordings)

Az aranytorkú lányok öröme utoljára 2003-ban lépett fel Budapesten, de most újra hazánkban köszönthetjük Stamina MC-t. A Movement klub rezidens MC-je azóta körbeutazta a fél világot olyan neves játékosok oldalán, mint Marky, Bryan G, Roni Size, High Contrast vagy éppen D-Bridge. Stamina 1994-ben került kapcsolatba komolyabban a tánczenével. Ekkortájt a DJ-zés foglalkoztatta, mixelni tanult és megvette elso" lemezeit. A ragga és reggae inspirálta jungle számokhoz Stamina szövegeket írt, és egyszercsak azon kapta magát, hogy MC-ként is üzemel. A DJ/MC '96-ban a Pressure FM kalózadón hétvégenként két órás szettekkel szórakoztatta a londoni hallgatóságot és jöttek az elso" klubbulik is. A kalózadók és klubok forgatagában találkozott a Movement rezidens Ruffstuffal és DJ Flight-tal, akik nagyban segítették Stamina karrierjét.
Stamina 2000-ben csatlakozott a neves Movement partisorozathoz, miután egy barátja megkérte, hogy MC-zzen szettje alatt. A Movement esteken találkozott elo"ször a brazilokkal, Marky-val és Patife-fal, akikkel 2001-ben közösen kezdett el dolgozni. A triót Budapesten is láthatták a szerencsések egy évre rá, amikor igazi karnevált varázsoltak a Citadellára. Azóta Stamina hangja több számból is visszaköszön (Marky + XRS - LK, D.Kay + Epsilon - Barcelona, Roni Size - On ? On), valamint a London Elektricity élo" zenekari felállását ero"síti, akikkel koncertDVD-t is megjelentetett (Live Gravy).
Stamina egy ideje Armour fedo"néven zenéket is készít és néhanapján eleget tesz DJ felkéréseknek is. Az augusztus 20-ai buli egy ilyen alkalom lesz, amikor Stamina hangja mellett kedvenc lemezeit is megvillantja.

SOTO (Botchit ? Scarper)

Sonia és Toby a SOTO két (szó)tagja már tíz éve nyüvik a lemezjátszókat. Stílusukat az electro és a breakbeat muzikálisabb oldalának keverékeként lehetne körülírni. Sonia immár nyolc éve a nuskool meghatározó alapkiadójaként ismert Botchit ? Scarper label menedzsere.
Toby a SOTO mellett jelenleg saját Delempika nevu" popos electro projektjén dolgozik, amelyet a multi Sony jelentet meg a közeljövo"ben. Emellett múzeumoknak (pl. az Urbis interaktív múzeumnak), TV adóknak, weboldalaknak és reklámoknak ír zenét. A SOTO páros rezidens a londoni Egg klub Breakfish estjén, és o"ket dicséri, hogy a drum and bass fellegvár Movement-ben breakbeat is hallható.
A duó mixelte a Botchit Urban Funk Breaks sorozatának harmadik darabját. Dolgoztak T-Power és FreqNasty vokalistájával, Amaziree hangja hallható 'Hold On' címu" szerzeményükben. A 'Hootenanny' címu" electrobreaks mutánsukat FreqNasty, Aquasky, Rennie Pilgrem, az Evil 9 fiúk és a Lawgiverz pörgette rongyosra, a zene felkerült a Ministry Of Sound Breaks 03 válogatására is, amelyet Kid Kenobi rakott össze. Mindezek mellett Sonia és Toby felelo"s az ATM, Update és M8 magazinok breakbeat kritikáiért is.

web
www.bladerunnaz.com
www.mokkacuka.hu
www.dogsonacid.com
www.metalheadz.co.uk
www.movement.co.uk
www.vrecordings.com
www.drumandbass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Öt világsztár a VOLT Fesztivál programjából

    A kezdésig ugyan még több mint fél évet kell várnia a rajongóknak, a VOLT Fesztivál szervezői - adventi ajándékként - máris öt világsztár érkezését hozták nyilvánosságra. Július 3-án, a nyitónapon, a Telekom Nagyszínpadon lép fel a Queens of the Stone Age és a Thirty Seconds to Mars, de ugyancsak a VOLT vendége lesz az Example, Jamie Woon és a Parov Stelar Band is. A szervezők megerősítették, hogy a VOLT Fesztiválnak továbbra is Sopron ad otthont, de a helyszínről többet nem árultak el. A 2013-as VOLTra – karácsonyi akció keretében – az első 1000 vásárló december végéig 20% kedvezménnyel válthat bérletet.
  • Sziget és Sound a legjobbak között

    Rekordszámú, szerte Európából több mint egymillió szavazattal zárult az idei Festival Awards Europe, azaz a legnagyobb nemzetközi fesztiválmegmérettetés szavazása. A legjobbak között – más-más kategóriában – ott a Sziget és a Balaton Sound is. A végeredményt januárban tudjuk meg.
  • Kívánj zenekarokat!

    Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra.
  • Szavazz a Szigetre és a Soundra

    Idén két hazai fesztivál is versenyben van az elsőségért a legnagyobb nemzetközi megmérettetésen. A Festival Awards Europe „nagyfesztivál” kategóriájában a legjobbak közt ismét ott a Sziget, míg a „közepes méretű” fesztiválok versenyében idén már a Heineken Balaton Sound is ringbe száll.
  • Színesebb, mint a Glastonbury

    Hétfő hajnalban végérvényesen véget ért a huszadik Sziget, amiről a világ legnagyobb fesztiváljának titulált Glastonbury Festival alapítója is azt mondta: színesebb és tisztább, mint a Glastonbury. Ezt rajta kívül még 379 ezren tapasztalhatták meg, köztük a kezdetektől számított hatmilliomodik látogató is.
  • A YouTube világszerte élőben közvetíti a Sziget fesztivált

    A jubileumi, huszadik Sziget idén először a világ legnagyobb „Nagyszínpadán” lép fel. A fesztivált a YouTube – a világ legnagyobb videomegosztó oldala – élőben fogja közvetíteni.
  • Világszínvonalú fesztivál Zamárdiban

    Hétfő hajnalban ért véget az igencsak változékony időjárás mellett zajló hatodik Heineken Balaton Sound, melyre a négy nap alatt összesen 108 ezren látogattak el. A szuperpanorámás balatoni strand a világsztárok és a közönség egybehangzó véleménye szerint is “világszínvonalú” fesztiválnak adott otthont.
  • Balaton Sound – DAY #2/3

    A Heineken Balaton Sound második napján olyan nevek kerültek a terítékre – szigorúan csak példálozva -, mint David Guetta, Gossip, Gareth Emery, Sander Van Doorn, Sven Väth, a magyarok közül Sterbinszky, Roberto, Carbonfools, Nora Naughty, Pöli, és még sokan mások.
  • Heineken Balaton Sound – DAY #1

    Sokak örömére immáron hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a Heineken Balaton Sound, mely a Balaton parti helyszínével egyedinek számít a hazai fesztiválok tekintetében. A szervezők a rendezvény során közel százezer látogatót várnak.
  • Elstartolt a Heineken Balaton Sound

    A 6. Heineken Balaton Sound a megszokottnál korábban, tegnap kora délután nyitotta meg kapuit, a nyitónapon a Nagyszínpadon Ákos, az arénában pedig Afrojack lépett fel. A fesztiválon 150 hazai és világsztár ad koncertet, headlinerként szerepel többek között Avicii, David Guetta, Paul Kalkbrenner és Armin van Buuren. Az eseményre öt nap alatt százezer vendéget várnak Zamárdiba.
  • Kraak & Smaak, Beardyman és további új nevek a Szigeten

    ....és még mindig Sziget Újabb izgalmas csapatok és előadók mondtak igent a jubileumi Sziget szervezőinek. A Nagyszínpadon landol majd legújabb albumával a Maxďmo Park s szintén erre a helyszínre bérelt helyet a többszörös Grammy-díjas The Roots. Az Aréna “live” sávjában találkozhatunk majd Hollandia legkelendőbb zenei exportcikkével, a Kraak & Smaak formációval. A most visszajelzett fellépők között négyen pedig az A38 színpadán zenélnek majd, köztük Dánia legtehetségesebb kortárs női előadója, Agnes Obel, a fenomenális beatbox technikájáról ismert Beardyman, a friss lemezüket a Sziget közönségének is bemutató Citizens! és az elvetemült, látványos és hajmeresztő performanszairól híres berlini punk kollektíva, a Bonaparte.
  • Armin jön Björk helyére

    A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjánal kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában. Jön továbbá a Balaton-partra a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris, a tracket jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig. Jön a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a De La Soul (USA) és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us.
  • A Sziget a legjobb legnagyobbak közt

    Európa tíz legjobb nagyfesztiválja közt már ott van kedvenc fesztiválunk, a Sziget. De hogy ki a nagyok közt a legeslegjobb, a fesztiválozók szavazatán múlik. Regisztrálj és szavazz a Szigetre! – és még fesztiváljegyet is nyerhetsz.
  • “Varázslatos ez a közeg!”

    A sztárfellépők a világ legjobbjának tartott Glastonbury fesztiválhoz hasonlították a Szigetet, az itt lévő nagykövetek szerint nincs is jobb Európában, a nemzetközi újságírók le voltak nyűgözve a változatosságától és hangulatától, a magyar politikusok pedig a legvonzóbb hungarikumnak tartják kedvenc fesztiválunkat. 382 ezren voltak, békében, boldogságban.
  • Sziget - Vodafone percjegy

    Az idei évben a Sziget-látogatók két, merőben új, és előremutató fejlesztéssel is találkozhatnak a fesztiválon, melyek olcsóbbá, illetve kényelmesebbé teszik a fesztivállétet.
  • Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

    David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra.
  • Balaton Sound: az első nevek

    Július 8-11 között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. A legfrissebb hírek szerint már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel a CHEMICAL BROTHERS…!
  • Mokka Cuka Szezonzárók

    Mokka Cuka szezonzáró bulik:

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó