Pulzar

Partyajánló

Fields of Joy 6.5 - Back 4 more @ Mokka Cuka

Dátum 2005-08-20
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Fields of Joy 6.5 - Back 4 moreAugusztus 20.-án ismét Fields of Joy a Mokka Cukában! Ezúttal D Bridge, és Stamina MC lesznek a Bassfield vendégei, a Breakfielden pedig Soto teszi tiszteletét! Mokka Cuka

Fields of Joy 6.5 - Back 4 more @ Mokka Cuka

Augusztus 20.-án ismét Fields of Joy a Mokka Cukában! Ezúttal D Bridge, és Stamina MC lesznek a Bassfield vendégei, a Breakfielden pedig Soto teszi tiszteletét!

Fields Of Joy 6.5 - Back 4 more
2005. augusztus 20.
Mokka Cuka
belépõ: 1500 / 2000


Bassfield
D-Bridge (Bad Company UK, Exit Rec., Metalheadz)
Stamina MC (Movement, V Recordings) - MC/DJ set
Chris.su (Tactile)
Longman (Tactile)
Bal (Bladerunnaz)

Breakfield
SOTO (Botchit ? Scarper)
TB Gon (Trancewave)
Marvin (Trancewave)
Psure (Title Fight)

D-Bridge (Bad Company UK, Exit, Metalheadz)

A külön utakon járó Bad Company tagok közül jelenleg legtöbbet D-Bridge nevével lehet legtöbbet találkozni. Fresh ideiglenes távozása után a nevüket Bad Company UK-re változtató maradék három a Bullit Time EP-vel a leheto" legjobban indított, és a Metalheadz Platinumon is o"k jegyzik az elso" megjelenést. Nem is akármilyet, hiszen a Bellini, de fo"leg a True Romance tarolt dnb-körökben.
Ido"közben a Platinumos számokat is jegyzo" D-Bridge is levált a csapatról, hogy megalapítsa az Exit Recordingsot és a közösködéseinek teret adó Exit VS-t. Az Exit és a VS eddig öt maxit termelt, és D-Bridge a Bad Company korszakhoz képest egy egészen más, könnyedebb, mélyebb és izgalmas zenei világot tár a hallgatóság elé. Érdemes megemlíteni, kikkel is közösködött D-Bridge, a lista igazán impozáns: Calibre, AI, Commix, Concord Dawn és Fierce. Utóbbival a tervek szerint egy nagylemezt is készítenek. D-Bridge igazi kétarcú játékos, nem csoda, hogy keresett olyan kiadóknál, mint a V, Liquid V és Bingo, de ugyanakkor remixel Technical Itch-nek és közös számot ír Dylannel.

Stamina MC (Movement, V Recordings)

Az aranytorkú lányok öröme utoljára 2003-ban lépett fel Budapesten, de most újra hazánkban köszönthetjük Stamina MC-t. A Movement klub rezidens MC-je azóta körbeutazta a fél világot olyan neves játékosok oldalán, mint Marky, Bryan G, Roni Size, High Contrast vagy éppen D-Bridge. Stamina 1994-ben került kapcsolatba komolyabban a tánczenével. Ekkortájt a DJ-zés foglalkoztatta, mixelni tanult és megvette elso" lemezeit. A ragga és reggae inspirálta jungle számokhoz Stamina szövegeket írt, és egyszercsak azon kapta magát, hogy MC-ként is üzemel. A DJ/MC '96-ban a Pressure FM kalózadón hétvégenként két órás szettekkel szórakoztatta a londoni hallgatóságot és jöttek az elso" klubbulik is. A kalózadók és klubok forgatagában találkozott a Movement rezidens Ruffstuffal és DJ Flight-tal, akik nagyban segítették Stamina karrierjét.
Stamina 2000-ben csatlakozott a neves Movement partisorozathoz, miután egy barátja megkérte, hogy MC-zzen szettje alatt. A Movement esteken találkozott elo"ször a brazilokkal, Marky-val és Patife-fal, akikkel 2001-ben közösen kezdett el dolgozni. A triót Budapesten is láthatták a szerencsések egy évre rá, amikor igazi karnevált varázsoltak a Citadellára. Azóta Stamina hangja több számból is visszaköszön (Marky + XRS - LK, D.Kay + Epsilon - Barcelona, Roni Size - On ? On), valamint a London Elektricity élo" zenekari felállását ero"síti, akikkel koncertDVD-t is megjelentetett (Live Gravy).
Stamina egy ideje Armour fedo"néven zenéket is készít és néhanapján eleget tesz DJ felkéréseknek is. Az augusztus 20-ai buli egy ilyen alkalom lesz, amikor Stamina hangja mellett kedvenc lemezeit is megvillantja.

SOTO (Botchit ? Scarper)

Sonia és Toby a SOTO két (szó)tagja már tíz éve nyüvik a lemezjátszókat. Stílusukat az electro és a breakbeat muzikálisabb oldalának keverékeként lehetne körülírni. Sonia immár nyolc éve a nuskool meghatározó alapkiadójaként ismert Botchit ? Scarper label menedzsere.
Toby a SOTO mellett jelenleg saját Delempika nevu" popos electro projektjén dolgozik, amelyet a multi Sony jelentet meg a közeljövo"ben. Emellett múzeumoknak (pl. az Urbis interaktív múzeumnak), TV adóknak, weboldalaknak és reklámoknak ír zenét. A SOTO páros rezidens a londoni Egg klub Breakfish estjén, és o"ket dicséri, hogy a drum and bass fellegvár Movement-ben breakbeat is hallható.
A duó mixelte a Botchit Urban Funk Breaks sorozatának harmadik darabját. Dolgoztak T-Power és FreqNasty vokalistájával, Amaziree hangja hallható 'Hold On' címu" szerzeményükben. A 'Hootenanny' címu" electrobreaks mutánsukat FreqNasty, Aquasky, Rennie Pilgrem, az Evil 9 fiúk és a Lawgiverz pörgette rongyosra, a zene felkerült a Ministry Of Sound Breaks 03 válogatására is, amelyet Kid Kenobi rakott össze. Mindezek mellett Sonia és Toby felelo"s az ATM, Update és M8 magazinok breakbeat kritikáiért is.

web
www.bladerunnaz.com
www.mokkacuka.hu
www.dogsonacid.com
www.metalheadz.co.uk
www.movement.co.uk
www.vrecordings.com
www.drumandbass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó