Pulzar

Party

Megaherz

Készült 2006. szeptember 30.

Megaherz

Kapcsolódó cikkek

  • Ünnepelj a VOLTon!

    A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. “We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20 zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel. A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 Forintért vehetnek részt a programokon.
  • Végleges a Bónusz fellépők névsora

    A kör bezárult: az utolsó nevekkel is kiegészült a 2011. október 15-i TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL fellépőinek a névsora. Az immár teljes line-up értelmében a HUNGEXPO négy óriási arénájában több, mint 40 külföldi és hazai művész fog színpadra lépni.
  • Mappa Club: Lelke van!

    Barkochbázzunk egy kicsit! Itt kezdte pályafutását a Kollektiva, a Rewind és a Death Disco is. A fővárosi klubélet egyik legnagyobb túlélője. Budapest legkirályabb atombunkere. Trafó Bár Tangóként lopta be magát a szívünkbe. Lassan 10 éve bizonyítja, hogy mindig képes a megújálásra. Rákérdezhetek?
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Duel interjú

    Láttátok már élőben ezt a fickót? Nem? Érdemes! Sugárzik belőle a lendület és a jókedv. Nem az a mai savanyú, válságtól sújtott dj a pultban. Egy igazi őrült arc.
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
  • Új név, új zenék, régi lendület: hírek Chriss-ről

    A közelmúltban fontos döntést hozott Chriss, Magyarország egyik legnépszerűbb és nemzetközileg is elismert DJ/producere
  • Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

    Lassan több mint 3 év gyümölcsöző kapcsolat után újabb babérokat készül aratni az egyik legsikeresebb hazai producer trió: Chriss, Yvel és Tristan. Hármójuk közül Chriss az, aki élete legutóbbi évtizedét mint top DJ/producer élte le Magyarországon, s gyakorlatilag az ő szárnyai alatt vált kis hazánk másik nagy kedvencévé, s nemzetközileg is elismert művésszé az elmúlt 3-4 évben az Yvel&Tristan duó.
  • A Trance energia Ausztrália felé áramlik!

    A Trance Energy a világ legnagyobb fedett house- trance eseménye tavasszal, külföldön is bemutatkozik.
  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"
  • Megalakult Chriss új kiadója a C-Audio Records

    Eddig a Foundation Records égisze alatt ontotta a jobbnál jobb megjelenéseket az ország egyik legismertebb és elismertebb lemezlovasa. Azonban emellett most egy új kiadót is indít C-Audio Records néven.
  • Hairy interjú

    A Hairys arcok tárják fel előttünk lelkük legféltettebb titkait (mármint ami az elektronikus zenei világot illeti) Átírni készülnek a pesti „éccakát”, de lássuk is, hogy és mily módon…
  • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

    Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."
  • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

    Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.
  • Hairy Records

    A kedves kis Szimpla kert adott otthont legújabb interjúnknak, amelyet a Hairy rec. csapatával követtünk el. Felejtsd el kedves olvasó, hogy tartani lehet a srácokkal az előre elgondolt menetet. Volt kedvük mesélni hát had meséljenek.
  • Elindul a www.hardstyle.hu

    Megannyi vér és verejték árán, a hétvégén elindult végre a teljes valójában a hardstyle.hu weboldal, ami a magyarországi hardstyle szcéna erősítését tűzte ki céljáúl. A weboldalra látogató kíváncsi internetező találhat többek között a magyar hardstyle lemezlovasokról infókat, a külföldi ismertebb nevek biográfiáját, a Sensor Base partykról minden adatot, mix letöltéseket, partyfotókat és egy zenegépet is. Csatlakozz te is a magyar Hardstyle szcénához és keresd az oldalon található fórumot is, ahol a hozzád hasonló izlésű1 emberekkel vitathatod meg az aktuális témákat! http://www.hardstyle.hu

Ajánlott rádiók

Fellépők

  • MAD DOG

  • The Outside Agency

    Eye-D, DJ Hidden
  • TEKKINCORE

  • Destruckto

    Valaki azt mondta Rave? Akkor én vagyok az embered. Széles palettán pörgetek Trance, Hard Trance, Hardcore műfajokban a 90-es évektől undergroundjától egészen friss zenékig. 2015-ben belevágtam az Entrance névre hallgató bulisorozatomba, ahol főként a Trance irányzatai közül válogatunk minden hónapban. A rendezvényeken dekorációval is igyekszünk idézni a felejthetetlen berlini és londoni klubok hangulatát. Azt hiszem kijelenthetem, hogy jelenleg ez áll legközelebb az időutazáshoz. Rave on!
  • DJ BUZZ FUZZ

  • Terminal and Vavaculo

  • Infected Warriors

  • Alex Makee

    ALEX MAKEE az egyik leghíresebb hardtechno dj és producer, már 13 éves kora óta az elektronikus zenének él, olyan nevekkel dolgozik együtt, mint például Arkus P.
  • Chriss Ronson

    DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.
  • Albert Kraner

    Albert Kraner 1986 májusában látta meg a napvilágot Masszában, Olaszországban.
  • Rob2speed

  • Duel

    „… Kishazánk egyik úttörő zenésze, aki az elektronikus zene hazai kezdetei óta alkot a szakmában. Klasszikus zenei műveltsége és iskolázottsága, elkötelezett művészi hozzáállása és technikai ismerete révén kiemelkedik a hazai producer társadalomból. Live fellépései alkalmával olyan kisugárzásról tesz tanubizonyságot, mellyel szó szerint őrületbe kergeti közönségét, szinte felrobban a táncparkett a koncerthangulattól… ”
  • Move D

    Gyerekként szülei Pink Floyd és Kraftwerk lemezeire előszeretettel az űrről ábrándozó, majd professzionális jazz tanulmányokon átesett David Moufang sorsfordító találkozása a technóval több, mint 20 éve esett. A hangját megtaláló fiatalember óriási elánnal vetette bele magát a kutatásba és az alkotásba. A kilencvenes éveket az úttörő kísérletezés jellemezte: Detroit-house, jazz és ambient elektronika elemek bátor kombinálásával hamar kitűnt kortársai közül, de alapvetően kollaborációkban gondolkodott. Ilyen sokszínű projektek voltak a Deep Space Network, a Reagenz, a Conjoint nevű formációk, és a Peter Namlook irányításával vagy Thomas Meineckével működő felállások is. Első szóló albuma Kunststoff címmel 1995-ben jelent meg a Source-nál, de a kor egyik legizgalmasabb kiadója, a Warp is teret adott sajátos stílusának. Az új évezred kezdetével némi változás állt be repertoárjában, és kísérletező attitűdjét, gyökereit egyáltalán nem meghazudtolva klub közelibb szerzeményekkel állandósította státuszát a legnagyobbak között. Az elmúlt években olyan neves kiadók adták nála a kilincset egymásnak, mint az ezerarcú Compost, a klubber Liebe Detail, a sci-fi technóban utazó Modern Love és Smallville, a Detroit-house és jazz orientált Philpot, a kísérletező Running Back és Uzuri. Úgy tűnik Move D jelenléte rangot ad.
  • Beta

    Beta (Csillag Béla) ’75 októberében látta meg a napvilágot, majd a zene egész gyerekkorát végig kísérte, ugyanis édesapja nagy bakelitgyűjtő hírében állt. A ’92-es DMC Hungary bajnokságon látottak, hallottak hatására ’93 januárjában két barátjával (Cuki és Nuon) megalapították a MCG Studiot.
  • Nigel Snorter

    A 90-es évek elején, mint műkedvelő és egyben az elektronikus tánczene híve, egyre erősödő elkötelezettséget érzett a diszkósvilág felé. 1995-ben megkapta elsö lemezjátszóját és megvásárolta elsö bakelit lemezét. Innentől fogva a lemezlovasi ambíciók vezették.
  • BT

    Brian Transeau
  • Naga

    Polgári nevén Fejér Balázs. A nyolcvanas évek végén került szorosabb kapcsolatba a zenével, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be. Egyik alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő magazin techno oldalait szerkesztette.

Ajánlott lemezek

Party stílusa

  • Deep House

    A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
  • Club

  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • Minimal

    A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó