Pulzar

Marco Carola flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

Marco Carola @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2010. december 3.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus ismeretlen
Marco CarolaAz 1975-ben Nápolyban született Marco Carola, a világ jelenleg legmeghatározóbb elit dj-inek egyike. Villalobos, Hawtin, Loco Dice, Dubfire, Sven Vath-féle illusztris csapatnak a tagja, aki az előbb említett spanokkal együtt tekerve a feje tetejére állította a világot.Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: lancha Szancsu
összes résztvevő megtekintése

Marco Carola @ Club Korona, Kecel

Az 1975-ben Nápolyban született Marco Carola, a világ jelenleg legmeghatározóbb elit dj-inek egyike. Villalobos, Hawtin, Loco Dice, Dubfire, Sven Vath-féle illusztris csapatnak a tagja, aki az előbb említett spanokkal együtt tekerve a feje tetejére állította a világot.

www.clubkorona.hu

A youtube rogyásig van azokkal a partivideókkal, ahol emberünk és a többiek rommá verik a házat, ahol ezrek skandálják a nevüket, vagy ahol ő maga is példát mutatva ropja a technot! Apropó techno! Sokáig így kategorizálta be mindenki őt és azt a műfajt, amit a haverok is játszanak, de ma már ez legalább annyira house is, mint amennyire techno. Kár is ezzel a cimkékkel illetni őket. Dinamika, odaverés, lüktetés vagy éppen ringató lábdobok, groove-ok amelyek mentén inkább érdemes leírni azt a feelinget, amit csak ők tudnak adni a rajongóiknak. Nem véletlen vált emberünk is a globális elektronikus zene egyik legmeghatározóbb alakjává. A nápolyi-vér az, hogy 13 éves kora óta gyűri a klubokat, produceri vénája és személyisége adja azt a pluszt, amitől ő ma többek közt a keceli közönségnek is az egyik non-plusz ultrája. Marco már 1993-ban a techno felé fordult, első munkái és kiadója 1995-től Nápoly első techno producerévé avatta. Mivel szülővárosa már nem tudott eleget nyújtani az ambíciózus dj számára, így 1998-ban Frankfurtba kötözött, ahol karrierje újabb lendületet vett. 2001-ben Londonba téve át székhelyét megalkotta ’Open System’ című albumát, melyet a német Groove magazin az év albuma címmel ismert el. Három évvel később újra inspirálni kezdte szülővárosa, csatlakozva nápolyi dj-ihez és producereihez, elősegítve hazájában is e zenei irány fejlődését. E közben látogatott el a 2002-es legendás keceli Eastern Exposure fesztiválra is, ahol a sátor legjobb produkcióját nyújtotta. Tavaly ismételte meg ezt a látogatását, és újra bebizonyította mi az, amit annyira lehet benne szeretni. Azóta is többünk vágya, hogy újra szétverje a korona falait, ami most végre megvalósul!

MARCO CAROLA
2010-12-03 (Péntek)
Club Korona Kecel

Dj’s: MARCO CAROLA, James Cole, Shabaam, Pat Duff, Wiz, Goodspeed, Szeka, Benny, Áky, Joshic

Belépő: 2500/3000 Ft

Info: www.clubkorona.hu


More info:

www.myspace.com/​marcocarola
www.m-nus.com


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó