Pulzar

Partyajánló

The Debut Spring Closing @ Prestige (ex Privé), Budapest

Dátum 2008. május 11.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus ismeretlen
The Debut Spring Closing "Véget ér első szezonunk a Club Priveben, méltán mondhatjuk , hogy ez volt talán minden idők talán legsikeresebb Debut évadja. Ennek megkoronázására szerveztük ezt az igazi minőségi house partyt és támogatóinknak a Billerbecknek és a Jagermeisternek köszönhetően egy igazi legendát és a jelenleg legjobban futó dj-producer párost hozzuk el nektek május 11-én Pünkösd vasárnap!!!"Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

The Debut Spring Closing @ Prestige (ex Privé), Budapest

"Véget ér első szezonunk a Club Priveben, méltán mondhatjuk , hogy ez volt talán minden idők talán legsikeresebb Debut évadja. Ennek megkoronázására szerveztük ezt az igazi minőségi house partyt és támogatóinknak a Billerbecknek és a Jagermeisternek köszönhetően egy igazi legendát és a jelenleg legjobban futó dj-producer párost hozzuk el nektek május 11-én Pünkösd vasárnap!!!"
The Debut Spring Closing - A tavasz legnagyobb house bulija
 
"Charles Webster a dj-k dj-je, a producerek producere! Akinek mindenféle mainstream siker vagy meghatározó sláger nélkül is eladtak több mint 100.000 lemezét....és aki körbeturnézta a világot egy élő zenekar kíséretében... aki nem a dance média ünnepelt sztárjaként járja körbe rendszeresen a világot, és mégis mindenhol szeretik....akinek a saját kiadója is adott ahhoz, hogy a maga tempójában dolgozhasson a kiadványain.....és aki még a dalait is maga írja!Charles Webster....minden tiszeletünk az övé....."

"A Motorcitysoul Matthias Vogt és Christian "c-rock" Rindermann közös deep house formációja!A projekt nevét a németországi motor city-től vették át,ami valójában az Opel gyár főhadiszállása is Frankfurtban!A Motorcitysoul egy egyszemélyes projektnek indult, manapság viszont már két  tagú,C-rock a bemutatkozó lemezen még csak mint producer szerepelt, mára viszont teljesértékű alkotópartnerré lépett elő! Ők magukat a Pet Shop Boys deep house verziójaként tartják számon. A fiúk a Groove magazinnál töltött éveik alatt ismerték meg egymást, régi barátok, akik a foci elé csak a zenélést helyezik a mindennapjaikban! Különböző élő zenekari formációkban is részt vesznek,de ezek a jazzhez állnak közelebb, míg a Motorcitysoul-ban a dj-zés és az elektronikus hagzás vonzza őket.Ha  Frankfurtba jártok, menjetek el a  Cocoon clubba, ahol a fiúk minden pénteken pörgetik a lemezeket a Going Deeper bulikon!Viszont ha nem akartok olyan messzirre menni, hogy bulizzatok velük egyet, akkor vasárnap gyertek el Budapestre, a club Privébe, hogy meghallgassátok, mit tudnak a fiúk!"

 
www.myspace.com/​motorcitysoul
 
www.myspace.com/​furryphreaks

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó