Pulzar

Partyajánló

two-B-music labelparty @ Mono, Budapest

Fellépők
two-B-music labelpartyA Berlin-Budapest székhelyû two-B-music kiadó örömmel hív meg elsõ önálló bulijára, március 15-ére a Mono Klubba, Budapestre.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

two-B-music labelparty @ Mono, Budapest

A Berlin-Budapest székhelyû two-B-music kiadó örömmel hív meg elsõ önálló bulijára, március 15-ére a Mono Klubba, Budapestre.
2 nagyon sikeres bakelit kiadása után, melyek létrehozták az együttmûködést a német Evil Hinko és a magyar Laurine Frost között, illetve a horvát Shuma és Geiger/Nass között, eldöntöttük, hogy itt az ideje visszatérni szeretett Budapestünkre, ahol 2 évvel ezelõtt kezdtük.
a program magában foglalja Steven-m, Philipp Adam (Berlin/Ger) és Chris Plastic dj-setjeit, Laurine speciális live setjét , a szerelmespár Polymorphin pedig következõ lemezét mutatja be, a 2B003 "dive"-ot (Chymera és Laurine Frost remixekkel) Budapest legjobb klubjában, a Monoban.


2008.03.15. Szombat [Budapest]
two-B-music labelparty @ Mono Klub

Fellépők:
Steven-M & Philipp Adam (Berlin/Ger); Laurine Frost (special live); Polymorphin; Chris Plastic
Cím: VI.ker./ O utca 51
Belépő: 500/700 HUF






www.myspace.com/twobmusic
www.myspace.com/​laurinefrost
www.myspace.com/​polymorphin
www.monoklub.hu

Mix steventől:
http:/​/​aero-groove.com/​Sets-Steven.htm

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Szeptemberfest és szülinap az Instanban

    Az Instant Art Bar Wood idén kapja meg, vágja fel és osztja szét harmadik születésnapi tortáját. Szokásához híven az ilyenkor szokásos alapmodell ellenében nem öregszik, hanem ismét felfrissül, megújul. Budapest belvárosának eddig is egyik legnagyobb „elvarázsolt erdeje” az eddig meglévő 3 koncert/tánc-terme, 6 bárja, és 14 házibulija mellé ismét kitalált valamit a tökéletes kikapcsolódás érdekében.
  • Lemezlovasok a Tápió folyó védelmében

    Manapság rengeteget hallunk a környezetvédelem fontosságáról. Ám de kevesen vannak, akik tesznek is az ügy érdekében.
  • Penetrate a Club Coolban Workidz,Randall, Schiipman és Bart-al!

    Randall és Schiipman, a két népszerű lemezpörgető mester nemrég közös vitorlába fogták a szeleket; az új projekt neve PENETRATE.
  • Randall Interú

    "Nyolc év hosszú idő, sok minden történt, sokfelé mentünk, változtattunk kísérleteztünk és azt hiszem a jelenlegi helyzetet nézve nem hiába. Normális folyamat, hogy előbb-utóbb mindenki megy tovább, kinövi az addigi világát’"
  • Szerkeszd te a BODYTALK-ot

    Természetesen nem Randall adja át a karmesteri pálcát másnak csupán a közönség szavazata dönti el mi szólaljon meg az év utolsó BODYTALK Justclusive-jában, a justmusic.fm-en.
  • Justclusive - újratöltve

    A Justmusic.fm-en dübörgő Bodytalk- Randall vezényletével, új ötlettel rukkolt elő a hazai elektronikus zenei hívők számára. Hazai producerek munkái kerülnek bemutatásra a Bodytalk keretein belül minden hónap utolsó keddjén.

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó