Pulzar

Stayfly & Move pres. K.atou flyer

Partyajánló

Stayfly & Move pres. K.atou @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. november 26.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Tech-house, Minimal, Techno
Stayfly & Move pres. K.atouMozdulj rá újra! A StayFly és a Move első sikeres kooperációja: magasröptű mozgásterápia! 2010. november 26-án egy boszorkányos szépségű és ügyességű hölgy vendégszereplésével villanyozzuk fel a Mono-mániásokat…Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Stayfly & Move pres. K.atou @ Mono, Budapest

Mozdulj rá újra! A StayFly és a Move első sikeres kooperációja: magasröptű mozgásterápia! 2010. november 26-án egy boszorkányos szépségű és ügyességű hölgy vendégszereplésével villanyozzuk fel a Mono-mániásokat…

 A görög származású kozmopolita, K.atou most először mutatkozik be Magyarországon! A Move ötletgazdái közül ezúttal Nora Naughty és Polarize tart mozgásban, míg a StayFly-t most is Roofio testesíti meg.

K.atou szelíd mosolya ne tévesszen meg senkit! A hölgy királynői hatalmat gyakorol a DJ-pultban állva, a közönség pedig minden alkalommal boldogan hajt fejet uralma előtt… Tapasztalatait kamaszként kezdte gyűjteni szülővárosa, Athén legfelkapottabb klubjában, a Bossa Nostrában, Korfu szigetére költözve saját rádiós műsort csinált és folyamatosan szervezkedett fékevesztett hangulatú bulikat hozva tető alá. Londoni egyetemi tanulmányai alatt a feje búbjáig merült a metropolis legendás underground szcénájában, és szivacsként szívta magába az elektronikus zene legfrissebb fejleményeit. Elsők között érzett rá anno a minimal zenék maximális létjogosultságára, de fenséges deep house és vehemens techno szettjei a bizonyítékok arra, hogy mekkora rálátással és nyitottsággal áldotta meg az ég.
2006 óta a híres New York-i Gossehound kiadó művésze. A Nutown Projct révén később a berlini Einmales labelhez is csatlakozott…

Madrid, Barcelona, Lausanne, New York, Los Angeles, Santa FE, Bogota, Chicago, Detroit, London, Berlin, München, Moszkva már tudja, K.atou nem ismer pardont, ha zenéről van szó. Itt az idő, hogy Budapest is megtapasztalja, milyen az, amikor ez a bájos boszorkány delejezi a táncparketten állókat!

www.myspace.com/katoumuzik
www.myspace.com/davepolarize
www.myspace.com/noranaughty
http://www.myspace.com/roofio1


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó