Pulzar

BommBomm Szilveszter flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

BommBomm Szilveszter @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Minimal, Tech-house, Dubstep
BommBomm SzilveszterBúcsúzunk 2010-től, a Mono jelenlegi formájától, ugyanakkor egy óriási hellót mondunk 2011-nek meg a finom muzsikáknak. Többéves utunk sarkalatos audio-pontjai érnek itt össze: legyenek azok akár a menő német minimáltechnók, a vicces svéd chiptune dallamok, a régiúj angol poprock számok, vagy a hideg szibériai dubstep-futamok. Alapvetésként pedig a megbízható európai electro- és technózenék fognak szólni rogyásig, amiket már régóta hallgatunk együtt a BommBomm bulikon - ez lesz bizony a tizenhetedik. Mások és saját zenéit Banyek, Noise64 és Plesiv fogják játszani, mirco.D pedig szemünknek, szívünknek, memóriánknak kedves képekkel festi alá a táncos ritmusokat. Éjfélkor chiptune himnusz, hajnalban happy hardcore!Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

BommBomm Szilveszter @ Mono, Budapest

Búcsúzunk 2010-től, a Mono jelenlegi formájától, ugyanakkor egy óriási hellót mondunk 2011-nek meg a finom muzsikáknak. Többéves utunk sarkalatos audio-pontjai érnek itt össze: legyenek azok akár a menő német minimáltechnók, a vicces svéd chiptune dallamok, a régiúj angol poprock számok, vagy a hideg szibériai dubstep-futamok. Alapvetésként pedig a megbízható európai electro- és technózenék fognak szólni rogyásig, amiket már régóta hallgatunk együtt a BommBomm bulikon - ez lesz bizony a tizenhetedik. Mások és saját zenéit Banyek, Noise64 és Plesiv fogják játszani, mirco.D pedig szemünknek, szívünknek, memóriánknak kedves képekkel festi alá a táncos ritmusokat. Éjfélkor chiptune himnusz, hajnalban happy hardcore!

Belépés jelképes 500 forint ellenében, cserébe frankó budapesti házibulihangulat, 500 forintos feles éjfélig, sok-sok koccintás, kedves emberek, hejehuja hajnalig.

 BommBomm Szilveszter

Időpont:

2010. december 31. 21:00

Hely:

Mono Klub, VI. Ó utca 51.

Belépő:

500 Ft

Zene, kép:

Banyek (Bitlab/COD)

Plesiv (PlanB)

Noise64

VJ micro.D

Facebook:

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=146827275366158

Last.fm:

http:/​/​www.last.fm/​event/​1772330+BommBomm+17

Web:

http:/​/​planb.hu

http:/​/​soutiengorge.hu

http:/​/​ppp.mosfet.hu

http:/​/​vimeo.com/​nmd

http:/​/​monoklub.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

    Strictly the best in Dubstep Music 24/7
  • DUBSTEP.FM

  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • SUBFM

    SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • BluntBeats Radio

    "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó